HPL cu finisaj FURNIR

PARKLEX Facade

Panouri HPL (High Pressure Laminate) obtinute din fibre de celuloza impregnate cu rasini fenolice, finisate cu furnir din lemn natural, rezistente la radiatii UV si agenti atmosferici.

DETALII MATERIALE

PARKLEX Dry Internal

Panouri special concepute pentru placarile tavanelor si peretilor, in spatii cu trafic crescut, precum restaurante, hoteluri, sali de conferinta, muzee, sali de spectacol etc.

DETALII MATERIALE

PARKLEX Wet Internal

Panouri din lemn stratificat pentru placari interioare, cu rezistenta mare la umiditate: sali de baie, sali fitness, saune, piscine interioare, verande si interioare cu nivel ridicat de umiditate.

DETALII MATERIALE

PARKLEX Hy Tek

Parklex Hy Tek este un paviment din lemn natural pentru trafic intens, incadrat la clasa de rezistenta la abraziune AC6.

DETALII MATERIALE

PARKLEX Block Tek

Pavimente compozite tip decking, pentru terase exterioare. Materiale rezistente UV si la alti factori externi. Nu necesita intretinere si tratamente…

DETALII MATERIALE

PARKLEX Acoustic

Panouri destinate spatiilor cu cerinte specifice privind acustica: sali de concerte si evenimente, sali de teatru/spectacol, sali de curs/aule etc.

DETALII MATERIALE

LEMN pentru fatade, pereti interiori si pardoseli

Calitate superioara, rezistenta si aspect unic – ALUCOBOND® inseamna constructii sustenabile de calitate si standarde inalte de imagine si creativitate. Materialul conceput special pentru aplicatii exterioare, se distinge prin planeitate perfecta, varietatea de culori si decoruri si comportamentul deosebit la prelucrare.

ALUCOBOND® este fabricat in diferite variante de grosimi ale miezului, intr-un proces continuu de laminare, si taiat apoi la formatul finit. Toate panourile cu suprafata vopsita, sunt prevazute cu film de protectie, ce se inlatura cu usurinta dupa efectuarea montajului.

NOUA SUPRAFATA MATA

REFERINTE