Panouri laminate din lemn

PARKLEX PRODEMA Cladding

Panouri laminate din lemn destinate utilizarii la exterior, in sistem fatada ventilata pe zone plane sau curbe. Materialul nu necesita tratament sau intretinere, are o rezistenta majora la factorii externi.

DETALII MATERIALE

PARKLEX PRODEMA Walls (Dry, High Traffic)

Gama de panouri pentru placari interioare (pereti si tavan) destinate zonelor cu trafic intens si grad ridicat de abraziune, precum spatiile interioare publice, birouri, hoteluri, muzee etc.

DETALII MATERIALE

PARKLEX PRODEMA Walls (Wet Interiors)

Gama de panouri destinate utilizarii in zone cu grad ridicat de umezeala, precum sali de baie, sali de antrenament, saune si piscine interioare – NATURHARDPANEL-W.

DETALII MATERIALE

PARKLEX PRODEMA Flooring

Pardoseli din lemn fabricate pentru spatii comerciale, cu trafic intens, precum hoteluri, birouri, spatii comerciale etc. Nu necesita intretinere sau tratamente speciale.

DETALII MATERIALE

PARKLEX PRODEMA Decking

NATURDECK-B este o gama de pavimente compozite de densitate ridicata, destinate zonelor exterioare. Materialele sunt rezistente la factorii externi…

DETALII MATERIALE

PANOURI DIN LEMN pentru EXTERIOR si INTERIOR

Panourile HPL marca PARKLEX PRODEMA sunt fabricate din furnir provenit din paduri certificate PEFC.

DURABILE SI REZISTENTE – aceste panouri se disting prin componentele utilizate la tratarea lemnului si straturile protectoare de suprafata. Tratamentele speciale utilizate garanteaza rezistenta produselor ce nu au nevoie de tratamente speciale sau mentenanta.

TEHNOLOGIE AVANSATA

Fiecare panou este compus dintr-un miez de bakelite de inalta desitate, cuprins de furnir. Suprafata este tratata cu rasini sintetice si un strat PVDF exterior.

Stratul de protectie PVDF protejeaza panourile de factorii externi de mediu. Acest strat este totodata anti-graffiti si nu permite adeziunea substantelor ce contin adezivi. Acest aspect sporeste si protectia la acumularile de praf si murdarie.

SOLUTIE SUSTENABILA PENTRU PLACARI

Impactul panourilor Parklex Prodema asupra mediului este redat in certificatul EPD.

Materialele sunt fabricate in unitati certificate ISO 14001. Privind design-ul de produs, acesta este realizat respectand normele de sistem de management de design ecologic ISO-14006 ce permite identificarea ariilor de imbunatatire a sustenabilitatii.

PARKLEX PRODEMA – LEMN pentru PLACARI

REFERINTE