PARKLEX Dry Internal

Gama de panouri compozile din HPL cu finisaj furnir – Parklex Dry Internal – se distinge prin duritate si rezistenta ridicata, fiind o gama de panouri HPL special concepute pentru placarile tavanelor si peretilor in cladiri cu un trafic crescut precum restaurante, hoteluri, sali de conferinta, muzee, sali de spectacol etc.

Tehnologia Woodskin® confera panourilor aspectul specific al lemnului natural, placile fiind alcatuite din urmatoarele straturi: Furnir natural din lemn Gureprex®, Miez MDF, Strat de echilibrare

Nu necesita intretinere

Compozitia stratului de suprafata confera rezistenta la zonele cu trafic intens. Panourile nu au nevoie de procese de mentenanta sau tratamente speciale si se curata cu usurinta.

Comportament la foc

Gama Dry Internal a inregistrat rezultate excelente la testele la foc pentru materiale organice conform EN 13.501 (B-s2,d0).

Grad 3 – abraziune

Suprafata antibacteriana

Gama de panouri HPL Wet Internal, pot fi livrate, la cerere, in varianta antibacteriana (testate conform ISO 22196:2007).

Rezistenta aspectului

Gradul ≥2 de rezistenta a aspectului, in urma expunerii indelungate la lumina, conform regulamentului EN 438-2, Partea 27.

8, 11, 14, 17, 20 si 26 mm

UTILIZARE: interior

APLICATII: placarea peretilor si tavanelor, in spatii interioare cu trafic intens

B-s2,d0 – gama Dry Internal a inregistrat rezultate excelente la testele la foc pentru materiale organice conform EN 13.501.

Finisaje

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE