TABLA PREPATINATA din CUPRU

Gama coloristica extinsa de tabla din cupru preoxidata, destinata fatadelor si invelitorilor metalice durabile. Materialul este supus unor tratamente de suprafata, in procesul de productie, astfel incat sa permita redarea anumitor etape de oxidare si corodare a aliajului din cupru. Gama extinsa de produse din tabla din cupru, disponibila sub forma de foi sau rola, include suprafete de diferite intensitati maronii sau nuante de verde si albastru specifice coroziunii naturale a cuprului.

Tabla din cupru preoxidata este folosita la aplicatii exterioare si interioare: fatade si placari exterioare, invelitori si acoperisuri, panouri interioare decorative etc.

Durata mare de viata

Materialul rezista pe perioade indelungate la exterior, patina de pe suprafata produsului asigurand rezistenta la factorii de mediu. Tabla din cupru preoxidata nu necesita intretinere sau mentenanta pe durata ciclului de viata.

Versatil

Tabla din cupru este disponibila si in elemente prefabricate precum tabla profilata, tabla expandata si perforata, panouri si casete prefabricate etc. Materialul poate fi redat cu usurinta pe orice invelis exterior, in functie de cerintele proiectului.

Exterior iluminat

0.5 – 4.0 mm, in functie de modelul ales

UTILIZARE: exterior si interior

APLICATII: fatada, acoperisuri, invelitori, decoratiuni exterioare si interioare

B-s1, d0 – panouri FR
C-s1, d0 – panouri standard

Culori

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE