APLICATII

FATADA VENTILATA

Materiale si sisteme destinate montajului in sistem uscat / fatada ventilata, special concepute si fabricate pentru utilizare la exterior.

❏ VEZI SOLUTIILE →

SISTEME PARASOLAR

Bare ceramice, tip parasolar, destinate protectiei solare, ce se pot monta in continuarea panourilor ceramice pentru fatada, in scopul sporirii eficientei fatadei cladirii.

❏ VEZI SOLUTIILE →

ACOPERISURI

Materiale compozite, aliaje metalice si panouri si placi ondulate din fibrociment pentru acoperisuri si invelitori moderne si rezistente.

❏ VEZI SOLUTIILE →

DESIGN INTERIOR

Materiale si finisaje arhitecturale pentru decoratiuni interioare, destinate zonelor comerciale, recreative, medicale si rezidentiale.

❏ VEZI SOLUTIILE →

PARDOSELI

Placi ceramice si compozite pentru pardoseli interioare si exterioare, destinate atat zonelor umede, cat si celor uscate, cu trafic intens sau casnic.

❏ VEZI SOLUTIILE →

MATERIALE REZISTENTE LA FOC

Portofoliul nostru include o gama larga de materiale compozite rezistente la foc, materiale destinate atat fatadelor ventilate cat si placarilor interioare. Solutiile sunt destinate atat proiectelor de renovare, cat si constructiilor noi si respecta criteriile de rezistenta la foc, in conformitate cu normele europene si locale.

❏ VEZI SOLUTIILE →