TABLA EXPANDATA din ALUMINIU

Plase expandate din aluminiu, gama MARIANItech® expanded meshes, fabricate special pentru utilizarea in proiecte arhitecturale. Alaturi de rolul functional, aceste plase metalice creaza diferite forme surprinzatoare pe exteriorul cladirilor. Umbrele, luminile, formele si volumul iti capteaza atentia si iti ofera noi idei creative.

Alaturi de modele standard de plase expandate, sunt disponibile si modele la comanda. Materialul poate fi procesat cu usurinta pentru obtinerea modelului / tiparului dorit: indoire, curbare, taiere si sudare. Alaturi de plasele standard din aluminiu, pot fi fabricate si plase din otel pregalvanizat, inox, titaniu-zinc, otel, cupru, otel CorTen.

Modele personalizate

Se pot aplica tratamente speciale de suprafata, in functie de aspectul dorit si destinatia materialului. Se pot vopsi in culorile dorite.

Protectie de durata

Plasele expandate sunt tratate special pentru rezistenta de durata la exterior, vopselurile tratament fiind disponibile intr-o gama variata de culori. Puteti apela si la modele si culori disponibile in stocul producatorului.

Material “verde”

Plasele din aluminiu expandat se numara printre cele mai “verzi” materiale metalice. In urma procesului de productie nu se obtin deseuri sau resturi, amprenta de carbon este una extrem de redusa si lafel si risipa de material sau consumul de energie.

Plasele metalice expandate, fabricate de MARIANItech®, sunt disponibile intr-o varietate de modele si formate standard din aluminiu. Pot fi realizate la comanda si plase din alte metale si aliaje, dupa tiparul dorit si in culorile preferate.

UTILIZARE: exterior

APLICATII si INSTALARE: se instaleaza cu usurinta, direct pe peretii portanti, pe profile standard sau speciale. Sunt folosite la renovarea cladirilor, dar si in decorarea constructiilor noi: fatada, parasolar, protectii, elemente decor etc.

Modele

Decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda. Detalii privind formatele disponibile, la reprezentantii Geplast.

PROIECTE