Tabla embosata din aluminiu

Gama Emboss propune o serie de suprafete metalice reliefate, destinate arhitecturii si design-ului interior. Suprafetele embosate sunt rezultatul unui proces de fabricare unic: fiecare model este proiectat cu atentie deosebita la detalii si realizat apoi mecanic, intr-un sistem de embosare, ce combina metodele artizanale de prelucrare cu cele industriale.

Panourile se realizeaza din tabla solida sau perforata din aluminiu, intr-unul din modelele standard, sau in modele personalizate alese de beneficiari. Procesul de embosare permite si folosirea altor materiale precum: otelul galvanizat si vopsit, otelul inoxidabil, tabla zincata și cuprul.

Decoruri 3D

Fiecare model este conceput si proiectat cu atentie si fabricat apoi cu ajutorul unuli sistem unic de embosare, ce imbina tehnici artizanale si industriale

Personalizeaza

Alaturi de modele standard de embosare, realizate pe tabla din aluminiu solida sau perforata, exista si posibilitatea redarii altor modele si folosirii altor tipuri de materiale precum: tabla din otel, tabla zincata sau tabla din cupru.

Alege formatul potrivit

Panourile sunt disponibile in diferite formate, de pana la 1000x2000mm, in functie de necesitatile proiectului. Alege tipul de material dorit, decorul si formatul si da o nota aparte proiectului tau.

 Aspect neconventional

Suprafetele embosate din tabla constituie o solutie arhitecturala rafinata, atat pentru proiectele de exterior, cat si pentru cele de interior.

O gama inedita, nascuta din dorinta unui grup de designeri si artizani, de a crea o solutie metalica care sa aiba un efect estetic profund si care sa permita totodata “iesirea din tiparele conventionale”. Emboss este destinata tuturor arhitectilor, designerilor, montatorilor si beneficiarilor ce urmaresc sa-si individualizeze lucrarile intr-o maniera estetica deosebita, dar si sustenabila.

de la 1.2 mm pana la 2 mm

UTILIZARE: interior si exterior

APLICATII: fatade, elemente de umbrire, elemente decor, protectii exterioare, balustrade, elemente decorative, tavan fals, protectii sau elemente tehnice, placari de pereti, design interior, obiecte decorative

B-s1,d0 – panouri ≥6 mm

C-s2,d0 – panouri <6 mm

Modele

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE