CARAMIDA APARENTA KLINKER

Caramida aparenta fabricata din argila 100% la temperaturi de peste 1.000°C, extrem de rezistenta la inghet si caldura, ploi abundente si grindina. Proprietatile de protectie se pastreaza in timp alaturi de culoare, ceea ce inseamna ca aceste materiale, odata montate, nu necesita renovari periodice sau costuri suplimentare de intretinere.

Placile de caramida aparenta sunt disponibile la grosimi de 9mm si 14 mm, in formatele NF: 240 x 71 mm, respectiv la grosimi de 14 mm grosime, in formatul DF: 240 x 52 mm. Pentru fiecare model, sunt disponibile si elemente de colt.

Decoruri

Gama variata de placi decorative din caramida aparenta, tip klinker. Sunt disponibile placi klinker cu suprafata lisa si texturata, intr-o varietate de culori si efecte de caramida antichizata si alte modele inedite, pentru interior si exterior.

Rezistenta la inghet

Placile ceramice decorative klinker au un grad de absorbtie al apei, cuprins intre 2.5 % si 14 % si sunt potrivite si pentru placarile la exterior. Au o

Certificari

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

NF = 9 / 14 x 240 x 71 mm

DF = 14 x 240 x 52 mm

LDF = 14 x 290 x 52 mm

XLDF = 14 x 365 x 52 mm

*alte formate si elemente de colt disponibile

UTILIZARE: interior si exterior

INTERIOR: placari umede pereti interiorio si decoruri interioare

EXTERIOR: fatada ventilata, decoruri si placari exterioare etc.

Clasa A1 de reactie la foc

Caramida aprenta certificata CE, conforma ISO 50001.

Decoruri

Culorile si decorurile redate in format electronic pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda. 

Detalii complete pe site-ul dedicat Klinker.ro by Geplast >>

PROIECTE