Placi ceramice de mari dimensiuni

Placi ceramice fabricate la cele mai inalte standarde europene din materii prime naturale ce permit obtinerea unui material finit rezistent, cu un grad scazut de absorbtie a apei si cu un aspect inedit – 125 de finisaje disponibile. Aceste materiale sunt certificate LEED si BREEAM si beneficiaza de “Active Technology” ce confera materialului proprietati antibacteriene si antipoluante.

Placile sunt disponibil in diferite formate si grosimi, in functie de destinatie, fiind utilizate atat pentru placarile exterioare (decoruri exterioare si montaj in sistem fatada ventilata) cat si pentru cele interioare, la pavimente sau placarea peretilor interiori.

Decoruri

Placile ceramice Porcelaingres insumeaza 125 de finisaje deosebite, adunate in 18 colectii. Pereti interiori sau exteriori, decoruri sau pardoseli, pentru orice aplicatie gasesti modelul potrivit.

Rezistenta la inghet

Placile ceremice Porcelaingres au un grad scazut de absorbtie a apei si sunt rezistente la temperaturi scazute si socuri termice. Se folosesc atat la placari interioare si exterioara si au o durata de viata indelungata.

Certificari

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

3 si 4 mm

UTILIZARE: interior si exterior

INTERIOR: pardoseli si pereti, zone rezidentiale si comerciale

EXTERIOR: fatada ventilata, decoruri exterioare, panouri cu rol de protectie solara, pardoseli etc.

Clasa A1 de reactie la foc

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

Decoruri

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda. *ALUCOBOND® naturAL Reflect, este valabil doar pentru panourile ALUCOBOND® PLUS.

PROIECTE