Sisteme parasolar, ceramice

Sisteme parasolar, gama Argeton Barro, ce vin in completarea colectiei de panouri ceramice pentru fatada. Barele ceramice sunt destinate protectiei solare si se pot monta in continuarea panourilor ceramice pentru fatada, in scopul sporirii eficientei fatadei cladirii, dar si cu rol de umbrire in zonele vitrate.

Barele ceramice se produc in forme rectangulare, patrate, eliptice, sau in alte formate impuse prin proiect. Sunt disponibile 26 de culori standard si diferite culori glazurate, regasite si in colectia de panouri teracota pentru fatadate, Argeton. La fabricarea acestor materiale sunt folosite doar materii prime naturale, fara adaosuri de substante periculoase pentru om si mediul inconjurator.

Reactie la foc

Barele ceramice Argeton, destinate sistemelor parasolar, sunt non-inflamabile – clasa A1 de reactie la foc conform DIN 4102 si EN 13501-1.

Rezistenta la inghet

Sistemele parasolare Barro Argeton au un grad scazut de absorbtie a apei si sunt rezistente la temperaturi scazute si la socuri termice. Conform DIN 52252, partea 1, sunt rezistente la inghet.

Versatile si durabile

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

3 si 4 mm

UTILIZARE: interior si exterior

INTERIOR: pardoseli si pereti, zone rezidentiale si comerciale

EXTERIOR: fatada ventilata, decoruri exterioare, panouri cu rol de protectie solara, pardoseli etc.

Clasa A1 de reactie la foc

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

Profile si culori

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda. 

DESCARCA

Argeton Barro EN

PROIECTE