Prezentul web-site (www.arhitecturale.geplast.ro) se afla in posesia companiei GEPLAST SRL si este administrat de GEPLAST. Accesul la acest web-site este guvernat de termene si conditii de utilizare, asa cum sunt detaliate mai jos.

1. Conditii Generale

GEPLAST a depus toate eforturile pentru a prezenta, pe acest site, informatii corecte si precise cu privire la activitatea companiei si a portofoliului de produse. GEPLAST cauta, in permanenta, noi moduri de a imbunatati calitatea si varietatea produselor comercializate, de aceea, informatiile prezentate pe prezentul web-site sunt in permanenta schimbare. Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Geplast, ori o oferta concreta de vanzare a unui anumit produs si/sau material.

2. Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest web-site si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre GEPLAST ori utilizate de GEPLAST in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite nici un fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru nici un scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al GEPLAST sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale. GEPLAST isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini, fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare.

3. Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)

Incercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nici o declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. in special, nu garantam in niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

In limita maxima permisa de lege, GEPLAST nu va fi raspunzator in niciun caz, fata de nici o persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti termeni si conditii, in masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

4. Marci

Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii/produse si numele comerciale ale titularilor respectivi. GEPLAST nu ofera permisiunea de utilizare a acestora nici unei alte persoane in afara de titularilor de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.

Marca inregistrata GEPLAST nu poate fi folosita fara acordul explicit al titularului.

5. Linkuri Externe

GEPLAST nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul GEPLAST, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

6. Limitarea responsabilitatii cu privire la fisierele descarcabile

Fisierele si/sau documentatiile care pot fi descarcate de pe acest site au fost verificate inainte de a fi puse la dispozitia vizitatorilor. Recomandam insa utilizarea unui program anti-virus inainte de descarcare.

7. Jurisdictie

Termenele si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu aceste termene si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

In cazul in care oricare dintre aceste termene va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care aceste conditii urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentele termene si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

GEPLAST isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre aceste termene si conditii oricand, prin postarea online a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu aceste Termene si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati folosirea acestui web-site imediat.