Tabla solida din aluminiu prevopsit

Tabla solida din aluminiu prevopsit prin procedeul “coil coating”, fabricata special pentru sectorul constructiilor.

Procedeul “coil coating” sau “prepatinarea”, consta intr-un proces continuu, automatizat, de vopsire a rolelor de aluminiu. Avantajele acestui procedeu se remarca in produsul finit: calitate superioara, un strat uniform de vopsea pe toata suprata materialului si culoare consistenta ce rezista perioade indelungate. Alaturi de vopsire, curatarea si tratarea aliajelor se realizeaza cu maxima acuratete, contribuind la durabilitatea si sustenabilitatea materialului.

Materialele din aluminiu solid prevopsit Euramax, se ditsing prin estetica deosebita, calitatea superioara si varietate de culori si decoruri. Materialul este folosit la invelitori exterioare si fatade, in proiecte de anvergura din toata lumea.

Coil coating

Procedeul de prevopsire a materialului asigura aplicarea uniforma a tratamentelor si vopselurilor, rezultatul constand in materiale cu o estetica inedita si rezustenta sporita.

Solutii personalizate

Suprafata materialului poate fi special tratata in functie de cerintele tehnice si atmosferice ale proiectului, multumita rasinilor speciale folosite in procesul de prevopsire.

Versatil

Alaturi de varietatea de culori si finisaje, posibilitatile variate de prelucrare a tablei solide din aluminiu, permite redarea unor forme si modele unice pe exteriorul constructiilor.

Culori solide si metalizate si finisaje speciale care pun in valoare orice constructie.

UTILIZARE: exterior si interior

APLICATII: fatade ventilate, placari interioare, industria auto, mobilier comercial, productia publicitara/elemente de identitate vizuala

Culori si Decoruri

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda. Consultati gamele coloristice disponibile ce contin zeci de posibilitati de personalizare.

PROIECTE