PANOURI STRUCTURATE TRANSLUCENTE

Panouri translucente cu miez compozit de tip TRIcore sau “fagure de miere” si fetele din policarbonat sau PMMA pot fi fabricate in diferite culori, grosimi si formate sau cu un design special al fetelor. Aceste elemente decorative produse de Design Composites se folosesc atat in amenajari de exterior cat si de interior dar si ca panouri acustice avand proprietati superioare de absorbtie a sunetelor.

PANOURI COMPOZITE TRANSLUCENTE
clear-PEP

Panouri translucente compozite, cu fete din policarbonat sau PMMA / acril si miez structurat TRIcore de tip “fagure de miere” realizat din policarbonat compact cu rezistenta ridicata…

DETALII MATERIALE

PANOURI COMPOZITE TRANSLUCENTE
AIR-board

Placi compozite din policarbonat cu miez „fagure de miere” si fete din policarbonat sau PMMA transparent si color. Miezul „fagure de miere” este disponibil in diferite dimensiuni si…

DETALII MATERIALE

POLICARBONAT STRUCTURAT
ClickFix1040

Sistem de panouri din policarbonat structurat de 40 mm grosime si 10 pereti interiori izolatori si profile din aluminiu pentru fixare pentru fatade, acoperisuri, luminatoare, acoperiri, partitii inetrioare si exterioare.

DETALII MATERIALE

ASPECT si EFECTE INEDITE

Panourile cu miez tip TRIcore sau AIR-board® si fetele din policarbonat sau PMMA pot fi fabricate in diferite culori, grosimi si formate sau cu un design special al fetelor. Aceste elemente decorative produse de Design Composites se folosesc atat in amenajari de exterior cat si de interior dar si ca panouri acustice avand proprietati superioare de absorbtie a sunetelor.

Translucenta si dispersia luminii vin in completarea proprietatilor tehnice unice ale acestor materiale: rezistenta la foc (policarbonat compact protejat UV si greu combustibil), greutate redusa, rigiditate sporita etc. Iluminate artificial sau nu, aceste materiale inedite prin design creaza efecte luminoase spectaculoase datorita structurii tip fagure translucente plasate intre fetele de policarbonat sau acril.

REFERINTE