Placi ceramice subtiri, de mari dimensiuni

Placi ceramice plane, extrem de subtiri – grosimi de 3 si 5 mm-, disponibile in formate mari, destinate atat aplicatiilor de exterior, cat si celor interioare.

Ceramica Laminam se distinge prin calitate superioara si versatilitate si prin proprietati termice, mecanice si bacteriene deosebite.

Sunt disponibile in diferite formate mari si suprafete diverse cu finisaj mat, satinat sau lucios.

Rezistenta chimica

Ceramica Laminam este rezistenta la solventi organici si anorganici, dezinfectanti si detergenti. Poate fi curatata cu usurinta fara ca proprietatile suprafetei sa fie afectate; singurul produs care poate afecta materialul este acidul hidrofluoric ce trebuie evitat.

Antibacteriana

Placile ceramice sunt ideale pentru utilizarea in bucatarii rezidentiale / comerciale la blaturi si alte suprafete. Permit contactul cu produsele alimentare si nu intretin sau formeaza mucegai, bacterii sau ciuperci.

Reciclabile

Laminam este un produs natural. Nu emana substante nocive sau toxice in mediu si se proceseaza si recicleaza cu usurinta.

Interior si Exterior

Ceramica Laminam se foloseste la interior si exterior cu succes. Variatiile de temperatura sau expunerea pe durate indelungate la factorii externi si/sau umiditate, nu afecteaza calitatea produsului sau aspectul suprafetei.

Cromatica

La finisajul / decorul placilor ceramice, nu se folosesc pigmenti organici. Placile sunt rezistente UV, chiar si in medii cu climat extrem isi pastreaza aspectul.

Rezistente la inghet

Gradul mediu de absorbtie al apei, al placilor ceramice Laminam, este de cca. 0.1%. Placile sunt rezistente la inghet si se pot folosi fara probleme, in orice conditii de mediu.

3 si 5 mm

UTILIZARE: interior si exterior

INTERIOR: pardoseli si pereti, zone rezidentiale si comerciale

EXTERIOR: fatada ventilata, decoruri exterioare, pardoseli

A2 – s1, d0

Certificari LEED si BREEAM, Tehnologie “Active Technology”, certificari ISO9001 si ISO50001 ca urmare a adoptarii si integrarii unui sistem de managament avansat.

Decoruri

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE