MESH / PLASE INOX

Plasele din inox Haver & Boecker se disting prin rezistenta si calitatea superioare, fiind ideale pentru acoperirea unor suprafete mari – pot fi dispuse role paralele pe toata lungimea cladirii.

Aceasta solutie arhitecturala inovatoare ofera protectie solara si ventilatie naturala. Totodata, este disponibila intr-o gama variata de modele, finisaje si densitate a plasei.

Plasele din inox sunt folosite ca pereti exteriori pentru spatiile destinate parcarilor, parapetilor, teraselor, balcoanelor si scarilor exterioare si interioare. Ca solutie de fatada, mesh-urile se utilizeaza cu usurinta in combinatie cu alte materiale agreate si pot fi montate si pe suprafete mari.

Protectie solara

Mesh-urile din inox pot fi folosite pentru filtrarea razelor solare. Acestea creeaza un ecran estetic si totodata protector, mentinand in acelasi timp o temperatura confortabila in interiorul oricarei cladiri.

Ventilatie naturala

Datorita gradului mare de transparenta, plasele din inox se comporta ca un sistem natural de ventilatie. Acest aspect are drept consecinta eliminarea costurilor suplimentare cu sistemele integrate de ventilatie si reducerea consumului de current electric. Mesh-urile au, totodata, un impact pozitiv asupra mediului.

Rezistenta si siguranta

0.016 mm – 16 mm

UTILIZARE: interior si exterior

Interior: tavane, pereti despartitori, scari, echipamente de laborator, etc

Exterior: fatade, fatade media, parapeti de protectie, pereti exteriori, gradini exterioare

INSTALARE: dintr-o singura bucata, pe toata lungimea cladirii / peretelui, sistemul de tensionare fiind personalizat in functie de caracteristicile tehnice ale armaturii; detaliile privind instalarea se stabilesc in functie de tipul de plasa ales

A1, conform DIN 13501-1 si DIN 4102-1

PROIECTE