FIBROCIMENT pentru FATADE si ACOPERISURI

Panouri din fibrociment pentru fatade si acoperisuri, fabricate la cele mai inalte standarde europene, de Cembrit. Panourile sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori si sunt special fabricate pentru placarile exterioare si montaj in sistem fatada ventilata, cat si pentru invelitori plane si ondulate.

Panouri fibrociment fatada

Panouri din fibrociment pentru fatade ventilate si placari exterioare, incombustibile, durabile si estetice.

DETALII MATERIALE

Placi ondulate fibrociment

Panouri ondulate din fibrociment, pentru acoperisuri si invelitori. Disponibile in diferite formate, culori…

DETALII MATERIALE

Placi plane fibrociment

Panouri plane din fibrociment pentru acoperisuri si invelitori. Rezistente, durabile, sustenabile…

DETALII MATERIALE

FATADA VENTILATA

Montate in sistem fatada ventilate, panourile din fibrociment Cembrit faciliteaza mentinerea unei temperaturi constante la exteriorul constructiei si nu permit formarea de umezeala in peretii exteriori. Lumina solara si caldura nu sunt absorbite de peretii exteriori, multumita ventilatiei naturale din spatele panourilor exterioare. In interiorul structurii fatadei ventilate nu se formeaza nici condensul, multumita circularii continue a aerului.

Alte avantaje ale montajului fibrocimentului in sistem fatada ventilata: protectia structurii de rezistenta impotriva factorilor de mediu, reducerea greutatii invelisului exterior, cresterea eficientei energetice a constructiei, redarea unor stereotomii variate. Detalii fibrociment fatada ventilata >>

ACOPERISURI ce DUREAZA

Placi plane si ondulate din fibrociment, special fabricate pentru acoperisuri si invelitori durabile. Produsele beneficiaza de proprietatile fibrocimentului Cembrit si rezista la factorii externi. Isi pastreaza culoarea si aspectul in timp, fara sa necesite tratamente speciale sau mentenanta.

Placile ondulate din fibrociment sunt disponibile intr-o varietate de formate, culori si modele si raspund celor mai exigente cerinte tehnice si estetice. Se folosesc atat la invelitori exterioare pe suprafete mari, cat si la acoperisuri destinate constructiilor locative rezistentiale.

COLORISTICA VARIATA

Panourile din fibrociment pentru fatada sunt disponibile intr-o varietate de modele de placi colorate in masa si la suprafata. Alaturi de paleta imbietoare de nuante obtinute cu ajutroul pigmentilor minerali, sunt disponibile si panouri cu texturi si suprafete diferite.

Suprafete, texturi, culori, o selectie vasta pentru decorul fatadei. Gama variata de materiale poate fi previzualizata si testata pe diferite tipuri de cladiri cu ajutorul instrumentului de vizualizare online de la Cembrit. >>

TEHNOLOGIA CEMBRIT

Cimentul ranforsat cu fibre sau fibrocimentul este material de constructii estetic si rezistent, special conceput pentru invelisuri exterioare cu rol de protectie.

Formula actuala a materialelor din fibrociment Cembrit are la baza ani de cercetari si materii prime de calitate superioara. Panourile se disting azi prin grosime redusa, greutate mica, rezistenta mecanica si la factorii externi.

Acest mix de greutate redusa si rezistenta permit redarea unor invelisuri si placari exterioare de exceptie si a unor concepte de design inedite.

In compozitia de baza a fibrocimentului Cembrit sunt incluse alcool polivinilic si fibre de celuloza sintetizata, rezultatul final constand intr-un material cu greutate redusa, performanta tehnica avansata si rezistenta de exceptie. Se adauga acestor particularitati si durata mare de viata a produselor ce indeplinesc cu strictete cerintele constructiilor sustenabile.

Combinatia unica a Cembrit de fibre sintetizate si ciment nu permite materialului sa fie patat de murdaria din mediu sau de posibilele efecte mecanice la care este expus zi de zi.

Fibrocimentul absoarbe si elibereaza umiditatea intr-un ciclu continuu, fara sa-i fie afectate proprietatile tehnice sau durata de viata. Este inca un argument pentru utilizarea panourilor Cembrit la acoperirea suprafetelor exterioare, in special la fatade ventilate, acoperisuri si placari interioare in spatii cu umiditate ridicata.

Inca un avantaj al fibrocimentului: este rezistent la atacul bacteriilor si fungilor, mucegaiului sau la efectele posibile ale algelor. Se foloseste cu succes si in zone de litoral sau cu climat umed.

REFERINTE