Gamma Stone AIR

Panouri compozite cu finisaje din materiale naturale (ceramica, piatra naturala si sticla), destinate placarilor exterioare si fatadelor. Panourile folosesc materiale de ultima generatie, inspirate de industria aeronautica si permit folosirea de panouri de mari dimensiuni pe suprafete mari.

Gres AIR Ceramica compozita

Panouri compozite cu finisaj ceramica, disponibile in formate de mari dimensiuni. Este un produs de inalta tehnologie, care permite instalarea mecanica a placilor ceramice de 3/6 mm grosime si realizarea elementelor arhitecturale monolitice.

DETALII MATERIALE

Natural AIR Piatra naturala compozita

Gama variata de marmura, granit, travertin si alte elemente naturale, alaturi de posibilitatile multiple de prelucrare si montaj inlesnesc redarea oricarui element de design. Panourile in formate cu greutatea redusa permit o gama larga de stereotomii si aplicatii.

DETALII MATERIALE

Glass AIR Sticla compozita

La realizarea acestor panouri se colaboreaza cu cei mai importanti producatori de sticla din lume astfel incat sa se obtina panouri de fatada din sticla cu diferite efecte si finisaje: lacuite, reflectorizante, colorate si imprimate etc.

DETALII MATERIALE

RAFINAMENT, CALITATE si SOLUTII

Produsele GammaStone au fost nominalizate si premiate multumita originalitatii, inovatiei si functionalitatii. Cercetarea si dezvoltarea au stat la baza succesul fabricarii unor panouri de dimeniuni mari, cu finisaje naturale, grosime si greutate redusa. GammaStone este cunoscuta azi ca una dintre marcile emblematice de materiale pentru placari si fatade. Noi idei si finsaje, procese si tehnologii iau nastere zilnic in laboratoarele GammaStone. Interesul pentru dezvoltarea continua si rezultatele de exceptie ii pozitioneaza ca principali lideri de piata.

REZISTENTE LA IMPACT

Panouri compozite GammaStone AIR au o greutate extrem de redusa si rezistenta ridicata la impact, indoire si compresie, datorita materialelor de calitate superioara inspirate si utilizate in industria aeronautica.

Panourile GammaStone AIR sunt materiale de ultima generatie ce asigura standarde ridicate de performanta si calutate, in combinatie cu o estetica inedita. Produsele compozite constituie o solutie inedita de placare pe suprafete mari, utilizand panouri de dimensiuni mari, in conditii de maxima siguranta.

Panourile pot fi prinse mecanic, cu prinderi vizibile sau ascunse, pe substructuri metalice. Gradul de rezistenta la incarcarea la vant este net superior oricaror cerinte tehnice impuse de reglementarile actuale, chiar si in zone cu climat extrem.

REFERINTE