Sistem din policarbonat structurat

Marlon Clickfix 1040 este un sistem complet din policarbonat structurat ce asigura transmisia luminii, izolare termica, protectie UV si rezistenta sporita la impact. Sistemul este unul modular si consta in panouri din policarbonat structurat ce se monteazaprin prinderile de tip click-fix cu care sunt prevazute placile. Sistemul este destinat proiectelor arhitecturale ce impun un grad ridicat de transmisie a luminii: luminatoare si invelitori, compartimentari si zone vitrate, acoperisuri si fatade.

Sistemul din policarbonat consta in placi structurate cu grosime de 40mm si un numar de 10 camere, a caror valoare U este de 0.99 W/m²K, ce echivaleaza cu un aport major la eficienta energetica a cladirii.

Versatil

Eficient energetic

Placile din policarbonat structurat de 40 mm grosime si 10 pereti interiori izolatori asigura o conductivitate termica semnificativ mai mica in interiorul panourilor – valoare U mai mica de 0,99 W / m²K. Sistemul din policarbonat sporeste eficienta energetica a constructiei si contribuie la reducerea consumului de energie pe durata zilei. Sistemul vitrat din policarbonat elimina nevoia iluminatului artificial.

Control solar

Panourile din policarbonat structurat Marlon Clickfix1040 au fost concepute pentru a atinge performanta solara optima. Nivelul ridicat de transmisie a luminii asigura o lumina difuza, lipsita de stralucirea solara si distribuita uniform la interior. Panourile asigura un confort vizual ridicat si un ambient termic confortabil la interior.

panouri din policarbonat structurat de 40 mm grosime, 10 camere / pereti

Culori*: transparent, perlate/opale, speciale

Tratamente suplimentare*: Protectie UV ambele fete, Controlul Condensului

*Solicitare la cerere. Se pot impune cantitati minime de comanda. Detalii la reprezentantii Geplast.

VF 55mm – pentru fatade si placari de pana la 6m

VF 90mm – pentru fatade si placari cuprinse intre 6 si 12 m

RL 80mm – pentru luminatoare, acoperiri de pana la 6m (panta minuma 5°)

UTILIZARE: exterior

APLICATI: fatade, luminatoare, acoperisuri, terase, compartimentari si acoperiri exterioare

Sisteme de instalare

Sunt disponibile 3 sisteme din aluminiu pentru fixarea panourilor, in functie de aplicatia de destinatie: VF55mm (destinat fatadelor si placarilor exterioare de pana la 6m), VF90mm (fatade si placari cuprinse intre 6 si 12 m) si RL80mm (destinat acoperisurilor, luminatoarelor si teraselor).

Profil metalic, format din doua componente, ce permite instalarea modulara a policarbonatului Marlon ClickFix. Este destinat aplicatiilor de pana la 6m, interioare si exterioare. Sistemul de prindere este prevazut cu un canal de drenare a vaporilor de apa si etanseaza perfect panourile.

Marlon ClickFix VF55mm EN

Sistem din aluminiu, VF90mm, asigura punti termice necesare instalarii verticale a panourilor din policarbonat. Profilele asigura rezistenta sporita la intemperii si etansare perfecta. Se monteaza cu usurinta si are un aspect placut odata montat. VF90mm este destinat fatadelor in plan vertical, placarilor si peretilor despartitori interiori si exteriori.

Marlon ClickFix VF90mm EN

Profile-aluminiu-prindere-policarbonat-structurat-ClickFix-GEPLAST

Cadru din aluminiu RL80mm destinat montajului panourilor din policarbonat la invelitpri cu panta redusa. Profilele se combina foarte bine cu panourile Marlon ClickFix si formeaza o prindere ascunsa.

Marlon ClickFix RL80mm EN

PROIECTE