BETON ranforsat cu fibra de sticla

Panouri din beton

Panouri din beton ranforsat cu fibra din sticla, subtiri – 13 mm grosime – si usoare, special concepute pentru fatade ventilate si placari exterioare…

DETALII MATERIALE

Placi inguste din beton

Frumusetea lemnului exprimata prin rezistenta si durabilitatea betonului – acesta este Öko Skin. Autenticitatea si rezonanta culorilor folosite la obtinerea Öko Skin fac integrarea coloristica…

DETALII MATERIALE

INCOMBUSTIBIL

Materialele din beton aparent, ransforsat cu fibra de sticla, fabricate de Rieder, au in compozitie minerale ce asigura rezistenta la in caz de incendiu, multumita proprietatilor termice superioare. Produsele din beton aparent Roeder sunt incadrate la clasa de reactie la foc A1, “incombustibile”, conform DIN 4102.

MALEABIL

Posibilitatea de fabricare de elemente monolit din beton aparent, deschide noi posibilitati de design cu acest material modern si rezistent. Elementele arhitceturale individuale sunt fabricate la comanda si adaptate proiectului de placare.

FATADE cu PERSONALITATE

Elemente arhitecturale, realizate din beton aparent ranforsat cu fibra de sticla, in grosimi de 13 mm si diferite culori, texturi si formate, ce confera libertate de exprimare in design-ul si realizarea fatadelor.

Betonul aparent ranforsat cu fibra de sticla este un material natural, produs din materii prime naturale si care reda la suprafata naturaletea si unicitatea cimentului.

Solutii sustenabile: produsele din beton aparent, marca Rieder, combina functionalitatea, estetica si eficienta, ca proprietati esentiale ale unei fatade sustenabile.

CULORI si SUPRAFETE

Panorile din beton aparent sunt colorate in masa cu pigmenti de oxid de fier si aditivi naturali. Culorile naturale, autentice, permit integrarea cu usurinta a materialului, in orice mediu urban / natual.

Culorile autentice ale panourilor, se integreaza cu usurinta in orice cadru natural si urban. Variatiile de culoare asociate unei nuante au scopul de a potenta naturaletea materialului. Pentru fiecare culoare, sunt disponibile trei tipuri de suprafete.

GAMA DE CULORI >>

REFERINTE