pencil

[din 1994]

cea mai variata gama de materiale pentru placari exterioare si interioare: HPL finisaj furnir si decor, ceramica, ALUCOBOND, fibrociment, beton aparent, caramida aparenta, tabla CorTen si aluminiu, CORIAN pentru exterior și interior, sistem din policarbonat structurat, panouri compozite translucente etc.

34+

tipuri de materiale disponibile in sute de texturi, decoruri, culori si finisaje.

2,400+

proiecte din Romania pentru care am livrat solutii de fatada si placari interioare: cladiri de birouri, spatii si centre comerciale, ansambluri rezidentiale, clinici medicale, instituții culturale si clinici medicale, locuinte private.

998734
peste 1,000,000 mp de materiale livrate
2468
peste 2,400 de proiecte in Romania
14
peste 34 de tipuri de materiale
513
sute de culori si finisaje

Cea mai variata gama de solutii pentru placari exterioare si interioare

Prin divizia Arhitecturale, oferim solutii estetice si durabile pentru placari exterioare si interioare. Portofoliul nostru include materiale de calitate superioara ce raspund celor mai exigente cerinte tehnice si de mediu, materiale destinate fatadelor ventilate si interioarelor: pereti interiori, compartimentari si pardoseli.

#HPL #ceramica #ALUCOBOND #fibrociment #BetonAparent #KLINKER #CorTen

ESTETICA, CALITATE si FUNCTIONALITATE

Materialele sunt fabricate in Europa, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, de unii dintre cei mai mari producatori de solutii premium pentru placari exterioare si interioare. Asiguram solutii pentru proiecte de anvergura din tara, atat comerciale si industriale, cat si rezidentiale.

suport tehnic pe toata durata derularii proiectelor

Suntem adeptii unui management al vanzarii de tip consultativ si asiguram consultanta si asistenta tehnica pe toata durata derularii proiectelor. Mai mult, beneficiati de operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor, alaturi de servicii de debitare, frezare si casetare.

Experienta, profesionalism si parteneriate de lunga durata

Experienta vasta si proiectele pentru care am oferit solutii performante, ne pozitioneaza ca principal furnizor de materiale pentru arhitectura.

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate.

MARCI DE TOP

Ne-am orientat in permanenta asupra calitatii si solutiilor sustenabile si am ales pentru portofoliul nostru materiale de calitate superioara, fabricate de pionieri in domeniul materialelor de constructii.

Gama noastra de produse include semifabricate sub forma de panouri, profile, sisteme si materiale prefabricate din aluminiu si aluminiu compozit, beton aparent, ceramica, corian, cupru, fibrociment, HPL, inox, lemn, otel CorTen, piatra naturala, policarbonat si plastic, sticla, termoizalitie si zinc. Gama este completata de sisteme din aluminiu pentru substructuri metalice de fixare si montaj