HPL COMPACT, PERFORAT si VOPSIT

Panouri HPL (High Pressure Laminate) obtinute din fibre de celuloza ( cca. 70%) impregnate cu rasini fenolice (cca. 30%), rezistente la factorii externi si la socuri mecanice. Panouri de 8 si 10 mm pe ce pot fi perforate in orice design dorit si apoi vopsite pe ambele fete cat si in cant, pentru asigurarea unui design uniform si rezistent in timp. Fiecare panou este taiat cu laser in forma si cu design-ul dorit, astfel incat la livrare materialul sa vina gata de asamblat.

Materialul este complet rezistent la umezeala si nu se deterioreaza in timp si este incadrat la clasa de reactie la foc Bs1d0. Este un material inovativ, ideal pentru folosire la exterior, atat in sistem fatada ventilata, cat si la alte tipuri de placari decorative exterioare.

Rezistenta la umezeala

Panourile sunt rezistente la umezeaza, neexistand riscul deteriorarii lor in timp.

peste 3000 de culori

Dupa taierea cu laser in forma dorita, panourile se vopsesc in intregime (atat pe suprafete cat si in cant), fiind disponibile o varietate de culori RAL, NCS S ed. 2, Bruag ALU, Les Couleurs® Le Corbusier

Comportament la foc

Clasa de reactie la foc B-s1,d0 pentru panourile, conform standardului EN 13.501.

6, 8 sau 10 mm

*alte grosimi, disponibile la cerere

UTILIZARE: exterior si interior

APLICATII: fatada ventilata, fatade perforate, placarea balcoanelor / teraselor, panouri decorative, compartimentari interioare

B1= Standard

Perforatii si culori

Odata ales modelul de decupaj (Ornamente BRUAG  sau alta varianta personalizata, conform cerintelor beneficiarului), panourile HPL sunt taiate individual cu laser si vopsite (disponibile peste 3000 de culori). Sunt livrate ulterior gata de montaj.

Materialul din care sunt fabricate, se distinge prin rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la umezeala si inghet, si durata matre de viata. Ulterior decuparii, panourile sunt vopsite uniform, pe toata suprafata si in cant, rezultatul final constand intr-o culoarea uniforma pe toata suprafata placata.

PROIECTE