PANOURI COMPOZITE cu FINISAJ PIATRA

Piatra naturala este un finisaj deosebit atat pentru placari sau elemente arhitecturale exterioare cat si pentru decoruri interioare. Panourile compozite cu finisaj piatra naturala Gammastone Natural AIR se disting prin greutatea redusa, rezistenta sporita la factorii de mediu, disponibilitatea panourilor si in formate de 3200×1500 mm dar si prin varietatea de finisaje disponibile.

Gama variata de marmura, granit, travertin si alte elemente naturale, alaturi de posibilitatile multiple de prelucrare si montaj inlesnesc redarea oricarui element de design. Panourile in formate cu greutatea redusa permit o gama larga de stereotomii si aplicatii.

Panourile sunt disponibile in formate standard de pana la 3200×1500 mm. Este disponibila si gama NATURAL SKIN XXL – placi de 20mm grosime, in formate mari, special concepute pentru pereti si pardoseli.

Panouri compozite

Panourile sunt realizate dintr-o baza de 0.5mm grosime din otel inoxidabil, peste care este aplicat un miez structural cuprins intre doua straturi de fibra de sticla. Sunt apoi finisate cu un strat subtire din piatra naturala.

Rezistenta la soc termic

Panourile rezista la oscilatii de temperatura si la inghet si au un grad ridicat de izolare termica.

17, 22 si 24 mm

UTILIZARE: exterior si interior

APLICATII: fatade ventilate, pereti cortina, detalii arhitecturale, parasolare, pereti si tavane, pereti despartitori

Clasa de reactie la foc B-s1, d0

Finisaje

PROIECTE