PANOURI CERAMICE / TERACOTA

PLACI CERAMICE, TERACOTA FATADA

ArGeTon sunt sisteme de fatada din ceramica realizate exclusiv din materiale naturale brute ce combina tehnologia avansata cu caracteristicile unice ale ceramicii …

DETALII MATERIALE

PARASOLARE CERAMICE

Bare ceramice, cu rol de protectie solara exterioara, fabricate din argila, disponibile in 26 de culori standard. Diferite forme pot fi fabricate la cerere, inclusiv elemente de colt pentru fatade …

DETALII MATERIALE

PANOURI CERAMICE COMPOZITE

Panouri de calitate superioara cu finisaj ceramic, obtinute prin calcinarea ceramicii la temperaturi de cca. 1200-1400°C, pana la obtinerea unei vitrificari nonporoase si rezistenta la apa. …

DETALII MATERIALE

CERAMICA Porcelaingres

Panouri ceramice de mari dimensiuni pentru fatade ventilate si placari exterioare, ce se remarca prin stabilitatea culorii, rezistenta la socul termic si inghet, rezistenta la murdarie sau pete….

DETALII MATERIALE

CERAMICA Inalco

Placi ceramice de mari dimensiuni cu un design inedit. Gamele propuse de producatorul spaniol INALCO se disting prin diversitatea finisajelor si prin design-ul inedit si extrem de variat …

DETALII MATERIALE

CERAMICA Laminam

Placi ceramice subtiri, plane, de mari dimensiuni, destinate atat design-ului interior (pereti, blaturi, mobilier, bai si bucatarii etc.) cat si fatadelor ventilate si placarilor exteiroare …

DETALII MATERIALE

FATADE CERAMICE

Produsele ceramice sunt destinate atat aplicatiilor exterioare, cat si celor interioare. Profilele ceramice tip teracota si panourile ceramice de mari dimensiuni, sunt folosite in proiecte de fatade ventilate si placari exterioare din tara: locuinte private si cladiri rezidentiale, cladiri de birouri si construcii comerciale / centre comerciale etc.

Materialele ceramice destinate fatadelor, se pot monta in sistem uscat / fatada ventilata si sunt special fabricate pentru rezistenta la exterior. Produsele ceramice de exterior au rezistenta la factorii de mediu si rezistenta UV, au durata mare de viata si rezistenta sporita la schimbarile bruste de temperatura.

PARASOLARE CERAMICE

Colectia de profile si sisteme parasolar, Argeton Barro, este fabricata din materie prima naturala si nu contine substante toxice / nocive. Sustenabilitatea produseloe este evaluata si redata in Declaratia de Mediu a Produslui (EPD Declaration >> ).

Profilele ceramice Barro sunt certificate si sunt folosite si pentru sisteme de fatade ventilate. Materialele sunt conforme cu normele germane si europene de fabricare si sunt testate si declarate conforme si de diferite institute specializate. Sistemel parasolar indeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, conform 18516 Parta 1, ce se refera in special la fatadele ventilate.

Aspectul profilelor ceramice este inedit. Sunt disponibile diferite structuri, formate si culori si consituie o solutie inedita de protectie termica si solara pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale.

DESIGN INTERIOR

Placile ceramice destinate decorurilor interioare sunt disponibile in diferite formate si finisaje variate. Sunt disponibile panouri pentru pardoseli ceramice interioare si exterioare, pentru blaturi si mobilier interior, cat si pentru placarea peretilor din zonele cu umezeala ridicata (gamele Porcelaingres, Inalco si Laminam).

Sunt disponibile si placi pentru zone cu trafic intens ce se disting si prin grad ridicat de rezistenta la abraziune si uzura.

REFERINTE