PROFILE si SISTEME PARASOLAR CERAMICE

Profile ceramice, tip teracota, pentru fatade ventilate si sisteme ceramice parasolar pentru umbriri exterioare. Solutiile ceramice Argeton sunt fabricate la cele mai inalte standarde europene de Wineberger.

Profile ceramice, teracota fatada

ArGeTon sunt sisteme de fatada din ceramica realizate exclusiv din materiale naturale brute ce combina tehnologia avansata cu caracteristicile unice ale ceramicii …

DETALII MATERIALE

Parasolare ceramice

Bare ceramice, cu rol de protectie solara exterioara, fabricate din argila, disponibile in 26 de culori standard. Diferite forme pot fi fabricate la cerere, inclusiv elemente de colt pentru fatade …

DETALII MATERIALE

PROFILE STANDARD pentru FATADA

Colectia de profile ceramice pentru fatada, de la Argeton, cuprinde si diferite texturi de suprafata, alaturi de gama variata de culori, modele si dimensiuni.

Gama coloristica a materielelor este una variata si include 10 nuante standard si 16 culori ce redau naturaletea argilei. Acestora li se adauga o multime de culori glazurate, lucioase.

MATERIALE REZISTENTE si SUSTENABILE

Produsele ceramice pentru fatade si parasolare Argeton, se disting prin proprietati mecanice, termice si estetice deosebite. Dintre acestea, mentionam stabilitatea dimensionala a profilelor,rezistenta la inghet si zapada, dar si la temperaturi ridicate. Materialele sunt rezistente UV si isi pastreaza culoarea si aspectul pe perioade indelungate.

Profilele ceramice sunt rezistente la socuri mecanice si impact, la abraziuni si la substante agresive. Sunt materiale incombustibile si pot fi folosite si la cadiri cu inaltimi de peste 100m. Asigura un nivel ridicat de izolare fonica, sunt fabricate din cleiuri naturale si sunt complet reciclabile.

PROFILE CERAMICE PARASOLARE

Colectia de profile si sisteme parasolar, Argeton Barro, este fabricata din materie prima naturala si nu contine substante toxice / nocive. Sustenabilitatea produseloe este evaluata si redata in Declaratia de Mediu a Produslui (EPD Declaration >> ).

Profilele ceramice Barro sunt certificate si sunt folosite si pentru sisteme de fatade ventilate. Materialele sunt conforme cu normele germane si europene de fabricare si sunt testate si declarate conforme si de diferite institute specializate. Sistemel parasolar indeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate, conform 18516 Parta 1, ce se refera in special la fatadele ventilate.

Aspectul profilelor ceramice este inedit. Sunt disponibile diferite structuri, formate si culori si consituie o solutie inedita de protectie termica si solara pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale.

REFERINTE