PARKLEX Block Tek

Parklex Block Tek este gama de pavimente compozite de densitate mare, tip decking, de la PARKLEX. Produsele sunt fabricate pentru utilizarea la exterior, au o rezistenta ridicata la schimbarile de umiditate si temperatura. Sunt ideale pentru terase exterioare, cai de acces si perimetrul exterior al cladirii sau piscinei.

Densitatea ridicata a pavimentelor decking asigura rezistenta la pete, mucegai si bacterii. Sunt rezistente la factorii externi si nu necesita tratamente speciale sau mentenanta periodica, iar culoarea rezista perioade indelungata datorita rezistentei UV. Au clasa 3 de rezistenta la alunecare, conform normelor UNE-ENV 12633. Pavimentele au garantie 10 ani.

Suprafata antialunecare

Aspect inedit

Rezistenta la schimbari atmosferice

Antiseptice

Densitatea inalta a pavimentelor compozite contribuie la rezistenta materialului la umezeala. Astfel, pavimentele de exterior nu permit dezvoltarea de bacterii si mucegai sau formarea de pete pe suprafata.

Nu necesita intretinere

Certificare PEFC

Grosimi: 10, 14 mm

Formate:

  • 2440 x 300 mm
  • 2440 x 198 mm
  • 2440 x 130 mm

UTILIZARE: exterior – zone cu trafic intens, umezeala, variatii de temperatura si umiditate

APLICATII: pardoseli exterioare pentru terase, piscine, restaurante etc.

Finisaje

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.