Caramida aparenta Klinker

Caramida aparenta decorativa pentru placari interioare si exterioare. Materialul este fabricat din argila 100% la temperaturi de peste 1.000°C, are rezistenta ridicata la inghet si caldura, ploi abundente si grindina. Proprietatile de protectie se pastreaza in timp alaturi de culoare, caramida aparenta avand un ciclu de viata indelungat, fara sa necesite renovari periodice sau costuri suplimentare de intretinere.

Placile din caramida aparenta sunt disponibile la grosimi de 9mm si 14 mm si formate de 240 x 71 mm, respectiv 240 x 52 mm. Montajul se realizeaza prin lipire cu adezivi specifici, iar chitul pentru rosturi este disponibil in diferite culori, in functie de design-ul ales. Odata montate, caramizile aparente “klinker” nu se diferentiaza de un perete de caramida conventionala. Placarea ceramica cu caramida aparenta este folosita atat la interior cat si la exterior.

 

La montajul placutelor decorative klinker se folosesc adezivi flexibili pentru placari grele, conform recomandarilor producatorului sau distribuitorului. Pentru un aspect uniform se recomanda folosirea de elemente de colt, finisarea fiind realizata cu chituri de rosturi speciale. Solicitati reprezentatilor Geplast adezivii si accesoriile de montaj necesare.

VIDEO MONTAJ >>

Adezivi si chit de rosturi disponibile la cerere