PANOURI DIN ALUMINIU COMPOZIT

ALUCOBOND® A2

Panouri compozite din aluminiu, cu miez mineral non-combustibil (C0, A2-s1,d0).

DETALII PRODUS
ALUCOBOND® Plus

Panouri compozite din aluminiu, cu miez mineral greu-inflamabil (B, s1d0).

DETALII PRODUS
ALUCORE®

Panouri compozite din aluminiu, cu miez “fagure de miere”, extrem de usoare.

DETALII PRODUS

CALITATE SUPERIOARA

Calitate superioara, rezistenta si aspect unic – ALUCOBOND® inseamna constructii sustenabile de calitate si standarde inalte de imagine si creativitate. Materialul conceput special pentru aplicatii exterioare, se distinge prin planeitate perfecta, varietatea de culori si decoruri si comportamentul deosebit la prelucrare.

ALUCOBOND® este fabricat in diferite variante de grosimi ale miezului, intr-un proces continuu de laminare, si taiat apoi la formatul finit. Toate panourile cu suprafata vopsita, sunt prevazute cu film de protectie, ce se inlatura cu usurinta dupa efectuarea montajului.

SIGURANTA LA FOC

Pentru o fatada ventilata rezistenta la foc, recomandam folosirea ALUCOBOND® PLUS (B-s1, d0) sau ALUCOBOND® A2 (A2-s1, d0), in combinatie cu izolatie minerala non-combustibila. Aceasta combinatie nu permite propagarea flacarilor, in caz de incendiu, sau cresteri critice a temperaturii. Aceste rezultate au fost obtinute in urma efectuarii unui numar de patru teste la incendiu, teste efectuate la scara larga de BRE, la finele anului 2016 si inceputul anului 2017.