Placi minerale compozite CORIAN

CORIAN® Exteriors

Fatade moderne cu Corian® Exteriors – gama de panouri compozite dedicata placarilor exterioare propune redarea frumusetii proiectelor …

DETALII MATERIALE

CORIAN® Solid Surface

Placi minerale compozite, Corian® Solid Surface, destinate aplicatiilor orizontale si verticale de interior. Disponibile placi de 6 mm si 12 mm

DETALII MATERIALE

COMPACT, IGIENIC, DURABIL

De-a lungul anilor, Corian s-a remarcat prin versatilitate si rezistenta, atat in aplicatiile casnice, cat si in aplicatii comerciale. Panourile Corian® sunt compacte, au suprafata omogena si neteda, nu se delamineaza, nu permit patrunderea murdariei, nu dezvolta bacterii sau ciuperci. Semnele si petele de pe suprafata placilor se indeparteaza usor cu un material abraziv fin si cu solutie obisnuita de curatare.

Imbinarile sunt netede si etanse, nu sunt vizibile (si multumita adezivilor disponibili in culoarea placii) si nu permit patrunderea murdariei, pastrand nivelul ridicat de igiena. Mai mult, suprafetele Corian® se pot repara cu usurinta si sunt ecologice. Petele si zgarieturile pot fi corectate cu usurinta, fara sa lase urme vizibile.

VERSATIL  – atat la interior, cat si la exterior

Materialul este folosit cu preponderenta la aplicatii interioare de uz caznic, precum: chiuvete si blaturi de bucatarie, mobilier de bucatarie si pereti decorativi, pereti pentru cabine de dus si lavoare etc. Proprietatile antibacteriene si posibilitatea de folosire in contact cu produsele alimentare, il recomanda si pentru industria alimentara, medicala, ca solutie pentru laboratoare si camere sanitare. In spatiile comerciale, se utilizeaza si la obiecte de mobilier, la receptii, pereti decor si de compartimentari etc.

Sunt disponibile si panourile gama Exteriors, special fabricate pentru utilizarea la exterior, in sisteme de fatade ventilate, ca solutii de umbrire sau estetice, atat in proiecte rezidentiale, cat si comerciale: restaurante, hoteluri, cladiri de birouri si culturale etc.

REFERINTE