Proiectul

Multe nuante de verde pentru noul datacenter RABOBANK din orasul Best, Olanda. Datacenter RABOBANK este un centru de trafic de date, de ultima generatie, care foloseste cele mai noi tehnologii eco.

Pentru proiectarea fatadelor, Van Aken Architects s-a concentrat pe exprimarea elementelor eficiente din punct de vedere energetic prin utilizarea placilor compozite din aluminiu, marca EURAMAX, in 18 nuante diferite de verde. Modelul patrat al panourilor de aluminiu destinate placarilor exterioare imita cresterea ierbii.

Astfel, fatada a fost imbracata cu placi compozite EURAMAX, care subliniaza perfect caracterul modern, impozant al cladirii.

Un exemplu de design in care forma si culoarea sunt in perfect accord!

 

Placile compozite din aluminiu EURAMAX

Panourile compozite pentru fatade, marca EURAMAX, sunt materiale de constructii plane ce sunt alcatuite din doua fete de aluminiu si un miez compus din rasini termoplastice (polietilena – PE) / minerale termorezistente.

Placile din aluminiu constituie o solutie de placare exterioara ce se distinge prin planeitatea si formabilitatea superioare, precum si prin versatilitatea neasteptata, panourile compozite EURAMAX putand „imbraca” forme si dimensiuni diferite.

Placile destinate placarilor exterioare pot fi, cu usurinta, prelucrate si transformate, materialul din aluminiu prevopsit permitand totodata gaurirea, perforarea si curbarea.

 

Descoperiti gama de produse EURAMAX si finisajele disponibile, chiar aici.

 

Sursa: EuramaxLab