Normativele de siguranta la incendiu si design-ul specific al cladirilor impun adesea alegerea unui material incombustibil pentru fatada constructiilor. Geplast ofera o gama variata de placi incombustibile pentru fatade ventilate si placari exterioare, solutii superioare ce se folosesc atat pentru constructii civile cat si industriale.

Solutiile pentru fatade ventilate Geplast sunt apreciate de catre beneficiari si arhitecti datorita proprietatilor tehnice avansate si a diversitatii finisajelor si culorilor, dar si a caracteristicilor unice date de comportamentul la foc al materialelor.

Portofoliul Geplast cuprinde o gama variata de panouri incombustibile cu clasa de reactie la foc A2 (placi din fibrociment Cembrit si placi compozite din aluminiu ALUCOBOND A2 ) sau A1: tabla din otel CorTen, plase din inox Haver&Boecker, panouri din beton aparent fibreC, tabla din cupru patinata Aurubis, tabla expandata MarianiTech etc.

 

ALUMINIU COMPOZIT Alucobond A2 [A2s1d0]

Datorita miezului mineral (2-3 mm) acest material nu intretine combustia in cazul unui incendiu, iar fumul rezultat in urma expunerii la foc nu este toxic. Materialul este certificat DGNB.

alucobond_structura-panou_geplast-300x236 promenada-mall_fatada-ventilata-alucobond-a2_1-300x188

PANOURI FIBROCIMENT Cembrit [A2s1d0]

Panou incombustibil, rezistent la intemperii si bun izolator fonic, ce nu necesita vopsire sau intretinere periodica. Gama variata de finisaje si coloristica placuta permite folosirea cu usurinta in orice tip de proiect, materialul fiind totodată usor de prelucrat.

01-cembrit-s-s101-300x188 panouri-fibrociment-cembrit_fatada_geplast_2-300x188

 

PANOURI BETON APARENT fibreC [A1]

[fibre C] sunt panouri din beton aparent ranforsate cu fibra de sticla, primele produse din beton aparent pentru fatade din lume care au obtinut clasa de combustie la foc A1 si aprobrea ETA pentru utilizarea la cladiri inalte pe pana la 100m. Cu substructurile potrivite panourile din beton pot fi folosite si la cladiri cu inaltime de peste 300 m.

panouri-beton-aparent_fatada-ventilata_fibrec_geplast-gama-finisaje-si-culori-300x188

PLACI CERAMICE ArGeTon [A1]

ArGeTon sunt sisteme de fatada din ceramica realizate exclusiv din materiale naturale brute ce combina tehnologia avansata cu caracteristicile unice ale ceramicii.

argeton_salmon-pastel-300x66school-boras_placi-ceramice-argeton_2-300x188

Vezi intreaga gama de solutii pentru fatada >>