Panouri compozite de mari dimensiuni, cu finisaj furnir, special concepute pentru proiecte de placari si decoratiuni interioare, atat pentru zona rezidentiala cat si pentru spatii comerciale. Panourile sunt disponibile in game specializate pentru placarea peretilor interiori, atat in conditii de umiditate ridicata, cat si in spatii uscate cu trafic intens. Pentru pardoseli, distingem gama PARKLEX Hy Tek cu clasa 32/AC6 de rezistenta la abraziune. Materialele sunt disponibile sub forma de panouri de mari dimensiuni si nu necesita intretinere sau tratamente periodice.

Din dorinta de a folosi cu usurinta lemnul in lucrari de interior, chiar si in proiecte cu cerinte specifice privind gradul de uzura sau rezistenta chimica si fizica, PARKLEX a creat game specializate care sa faca fata celor mai exigente cerinte. Aceste materiale sunt folosite in proiecte rezidentiale si comerciale datorita aspectului natural dat de stratul superior realizat integral din furnir, proprietatilor fizice si chimice deosebite, dar si ca datorita faptului ca nu necesita intretinere sau tratamente periodice – panourile sunt tratate in procesul de fabricatie si sunt prevazute cu un film special de protectie a suprafetei.

 


Placarea peretilor interiori in spatii cu umiditate ridicata: PARKLEX Wet Internal

 

Gama de panouri Wet Internal este perfecta pentru bai, sali de sport, saune, piscine sau verande acoperite. Panourile sunt rezistente la umezeala, nu necesita intretinere sau tratamente speciale si ofera spatiilor interioare un aspect placut, cald si natural, putand fi integrate oricarui design modern in combinatie cu alte materiale si finisaje moderne.

Miezul HPL este invelit pe ambele parti de straturi de lemn, acoperite la randul lor de filme de protectie. Panourile sunt disponibile in grosimi ce variaza intre 6 si 22 mm si au formatul standard de 2440 x 1220 mm.

Gama a obtinut Gradul 3 de rezistenta la abraziune, cf. standardelor EN 438-2, Partea 25 si au si un comportament bun la foc, fiind incadrate la clasa B- s1,d0 conform normelor europene 13.501-1. La cerere, pot fi livrate panouri cu suprafata antibacteriala.

Detalii produs >>

Gama PARKLEX Wet Internal, finisaj Gold

Gama PARKLEX Wet Internal, finisaj Walnut

Placare interioara PARKLEX Wet Internal, sediu Apa Nova

 


 

Placarea peretilor interiori in spatii uscate, cu trafic intens: PARKLEX Dry Internal

Gama de panouri compozile din HPL cu finisaj furnir – Parklex Dry Internal – se distinge prin duritate si rezistenta ridicata, fiind o gama de panouri HPL special concepute pentru placarile tavanelor si peretilor in cladiri cu un trafic crescut precum restaurante, hoteluri, sali de conferinta, muzee, sali de spectacol etc.

Panourile sunt fabricate dintr-un strat MDF, prevazut la baza cu un strat de echilibrare si la suprafata cu furnir protejat de un film special.

  • Furnir natural din lemn Gureprex®
  • Miez MDF
  • Strat de echilibrare

 

Detalii produs >>

 

 


 

Pardoseli din lemn: PARKLEX Hy Tek

Parklex Hy Tek este un paviment din lemn natural pentru trafic intens, incadrat la clasa de rezistenta la abraziune AC6. Placile au o gama variata de finisaje si culori ce permite folosirea cu usurinta in orice tip de proiect de placare interioara: hoteluri si restaurante, cladiri de birouri, muzee si expozitii, case particulare si ansambluri rezidentiale.

Structura panourilor:

  • (A) Furnir Gureprex®
  • (B) Miez multistrat tratat impotriva cariilor si parazitiilor
  • (C) Strat de echilibrare

 

 

 

Panourile au 14mm grosime si sunt disponibile in formatele standard de

  • 2450 x 590 mm
  • 2450 x 290 mm
  • 2450 x 188 mm

 

Vezi gama de finisaje >>