Prima editie ARCHITECT@WORK Madrid va avea loc in zilele de 9 si 10 mai, in incinta IFEMA, hala 12. La eveniment si-au anuntat deja prezenta peste 160 de furnizori ce isi propun sa prezinte in cadrul evenimentului ultimele inovatii in materie de materiale arhitecturale pentru placari, solutii pentru iluminat, dar si sisteme de fixare pentru interior si exterior. Toti expozantii sunt supusi unui test riguros de selectie a solutiilor ce urmeaza a fi prezentate, astfel incat vizitatorii sa aiba garantia unei experiente inedite in urma careia sa se puna la curent cu cele mai moderne si noi solutii arhitecturale.

Dintre materialele si solutiile ce vor fi prezentate pe durata celor 2 zile mentionam:

  • Panourile arhitecturale translucente DesignComposites: 

panouri cu miez “fagure de miere” si fete colorate sau transparente din policarbonat sau acril – gamele ClearPep si AIR Board

 

 

 

 

 

  • Panouri din fibrociment colorate in masa CEMBRIT Patina:

panouri arhitecturale subtiri, rezistente si incombustibile, folosite in proiecte de placari in proiecte de anvergura din Romania.

3A Composites, producatorii de panouri compozite din aluminiu marca ALUCOBOND®, vor fi prezenti pe durata celor 2 zile la standul cu numarul 13, unde vor prezenta cea mai recenta versiune a aplicatiei ALUCOBOND® facademaker: software revizuit, interfata noua pentru utilizatori si ochelari VR (virtual reality). Cu ajutorul efectelor 3D, arhitectii si designerii vor avea posibilitatea sa-si vada conceptul materializat, fara sa recurga la macheta proiectului. Mai mult, veti avea acces la intreaga gama de culori, finisaje si decoruri ALUCOBOND.

Daca nu reusiti totusi sa ajungeti la eveniment, ma asteptam in cea mai apropiata sucursala Geplast din tara sa vedeti materialele de mai sus si alte solutii inedite si durabile pentru arhitectura.