Proiectul

Symbiosis este un proiect arhitectural ce a avut drept obiectiv reamenajarea unei zone industriale istorice din orasul Milano, Italia si transformarea acesteia intr-un adevarat centru executiv.

Proiectul a resusit sa integreze perfect sustenabilitatea cu arhitectura. Rezultatul: o noua viziune strategica a orasului unde birourile, zonele verzi si spatiile multifunctionale coexista pentru a optimiza si imbunatati calitatea muncii si a vietii.

Gratie particularitatilor arhitecturale unice si a integrarii solutiilor ingineriei moderne, Symbiosis constituie materializarea intr-o cladire a productivitatii, eficientei, flexibilitatii si calitatii vietii; o constructie inteligenta, creata cu multa atentie in ceea ce priveste designul si calitatea finisajelor si care adopta standarde de inalta calitate si garanteaza costuri de intretinere reduse.

Solutia

Ceramica GammaStone Gres AIR a fost solutia adoptata pentru placarea exterioara, placare in sistem fatada ventilata. Placile alterneaza cu ferestrele mari, oferind imaginea unei dispuneri liniare si un concept arhitectural simplu si elegant.

Fatada de sticla a cladirii stabileste legatura dintre mediul interior si cel exterior al constructiei, iar alegerea unui material ceramic intr-o culoare neutra confera nota de modernitate.

Culoarea alba, atat de practica si eleganta, se adapteaza in mod natural mediului inconjurator si raspunde totodata nevoilor impuse de specificul cladirii.