O noua gama de culori este acum disponibila pentru panourile HPL cu fete decor pentru fatada si placari exterioare. Panourile HPL marca AbetLaminati, disponibile in Romania in reteaua Geplast, se disting printr-o rezistenta sporita a culorii, rezistenta la factorii de mediu si o gama variata de finisaje potrivita oricaruit tip de proiect exterior. Panourile beneficiaza de tratament AntiGraffity ce nu permite aderarea vopselurilor de tip graffiti la suprafata materialului.

Colectia de panouri HPL cu fete decor pentru exterior, marca Abet Laminati MEG, beneficiaza acum de noi game de culori standard, imitatie lemn, color.

Noua colectie include 79 de noi decoruri, dintre care 51 colori standard disponibile in diferite tonuri elegante. Selectia imitatie lemn cuprinde 26 de variante de decoruri, gamele Metal si Concrete completand selectia de decoruri a panourilor de fatada cu un aspect industrial modern.

      

           

Pentru a vizualiza gama completa de decoruri, accesati pagina dedicata

Panourile HPL cu fete decor MEG sunt panouri HPL cu fete decorative obtinute din fibre de celuloza ( cca. 60-70%) impregnate cu rasini fenolice (cca. 30-40%). In procesul de fabricatie al panourilor HPL MEG nu sunt folosite metale grele sau toxice, acest material neconstituind un pericol pentru persoanele care intra in contact direct cu produsul.

Aceasta gama de panouri HPL este special conceputa pentru proiecte arhitecturale si de constructii, fiind folosita cu preponderenta in proiecte de fatada ventilata si decoruri exterioare.

Gama de panouri HPL MEG ofera si posibilitatea de personalizare a decorului cu orice design dorit.