CoMED

Pe o colina de langa Viena, este situata locuinta privata “CoMED”. Un proiect exigent prin natura specificatiilor si restrictiilor de ordin tehnic si estetic si care se remarca prin originalitate si design-ul futurist.

Proiectul este realizat de echipa ad2 Architects care, pe langa partile ascunse ale casei, a dezvoltat constructia in jurul unei pante orientate pe directia sud-vest, aspect ce reda perfect miscarea soarelui si care ofera de asemenea o priveliste excelenta asupra capitalei austriace. Alaturi de alte cerinte din partea proprietarilor, cerinte privind compartimentarea si pozitionarea anumitor incaperi, echipa de arhitecti a fost nevoita sa adapteze design-ul la restrictiile privind inaltimea si volumul constructiei.

Ca urmare, locuinta a fost dispusa pe 4 etaje, cu laturi inchise catre strada si geamuri generoase catre oras ce faciliteaza privelistea catre Viena si deschiderea catre gradina. Pentru sporirea intimitatii, s-a apelat la un gard metalic, completat de vegetatie.

Fatada spectaculoasa a locuintei private a fost pusa in practica cu panourile ALUCOBOND® Spectra & Sparkling Galaxy blue (918) .

Sursa: 3A Composites GmbH