Gasiti mai jos o lista cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri inainte de achizitia pavimentelor compozite pentru terase Decodeck®:

Contin elemente sau substante ce pot pune in pericol sanatatea?

Nu. In procesul de productie a pavimentelor compozite Decodeck® comercializate de Geplast, nu sunt folosite elemente sau substante ce pot dauna sanatatii sau mediului inconjurator.

Sunt pavimentele Decodeck® alunecoase?

Datorita striatiilor dispuse pe toata suprafata placilor, pavimentele Decodeck® nu permit alunecarea nici in situatia in care un strat de apa acopera suprafata pavata.

Ce echipament este necesar pentru instalarea pavimentelor Decodeck®?

Montajul acestor pavimente nu necesita instrumente speciale. Placile pot fi prelucrate si montate cu instrumente clasice de gaurire, taiere si fixare.

Pot fi folosite ca substructura?

NU! Decodeck® nu trebuie folosite ca substructura!

Pot fi instalate direct pe o suprafata plana?

Nu. Acest tip de montaj nu este recomandat. Pentru a permite un minim de ventilatie, se recomanda montarea placilor pe grinzi, pe cadru din lemn sau pe substructura din aluminiu.

Necesita intretinere?

Nu. Pavimentele Decodeck® nu mucegaiesc, nu dezvolta ciuperci si nu necesaita tratamente chimice speciale pentru mentinerea proprietatilor si evitarea deteriorarii. Pentru intretinerea pavimentului compozit este de ajuns ca suprafata sa fie spalata cu jet de apa (se recomanda o presiune de max. 80 bari). Este esential sa aplicati jeturile de apa pe lungimea placilor.

Cum pot fi indepartate eventualele zgarieturi?

Prin folosirea simpla a unui smirghel fin pe zona afectata. Acesta trebuie aplicat pe lungimea placii, respectiv pe directia striatilor. Dupa curatare pot aparea mici diferente de culoare intre zona curatata si restul placii. Aceasta eventuala diferenta va disparea in timp dupa expunerea la factorii de mediu.

Cum influenteaza apa sarata pavimentele Decodeck®?

Acest tip de paviment este rezistent la apa sarata si prin urmare poate fi folosit si in zone unde produsul are contact cu apa sarata sau apa dulce ( ex. pontoane, docuri, debarcadere,etc.). Fiind rezistent si la apa cu un continut sporit de clor, pavimentul Decodeck poate fi folosit cu incredere si la pavarea spatiilor din jurul piscinelor private sau destinate publicului larg.