HAVER & BOECKER este una dintre cele mari companii producatoare de mesh-uri din inox din lume. Pasiunea pentru inovatie si deschiderea catre nou stau la baza succesului materialelor fabricate, materiale folosite cu succes in toata lumea de mai bine de 125 de ani.

Datorita caracteristicilor estetice si functionale, plasele din inox marca Haver&Boecker comercializate de Geplast in Romania, ofera o varietate de utilizari in arhitectura, de la proiecte de design interior si placari, pana la aplicatii exterioare durabile si un grad sporit de rezistenta.

Va prezentam mai jos cateva dintre intrebuintarile acestui material.


Fatada

Plasele arhitecturale din inox folosite la acoperirea fatadelor confera constructiei un invelis semi transparent cu proprietati tehnice excelente, inbinand desig-un inedit cu beneficiile functionale si rezistenta in timp.

Dintre beneficii amintim: 

  • Ventilatie naturala: sunt disponibile o varietate de tipuri de plase care sa asigura gradul de transparenta necesar.
  • Protectie solara: sistem de filtrare a razelor solare si reducere semnificativa a nivelului de caldura.
  • Acoperire mare: rolele de plasa din inox pot fi dispuse intr-o singura bucata pe toata lungimea cladirii cu ajutorul sistemelor de tensionare

 

Tavan

Plasele din inox HAVER Architectural Mesh pot fi montate ca solutii pentru tavan in diferite maniere: de la casete pana la panouri perfect plane, convexe sau concave, putand fi folosite atat pe suprafete reduse cat si pe suprafete mari.

Acest material nu este inflamabil, indeplinind in acelasi timp cele mai exigente cerinte de siguranta la foc.

 

 

 

Placarea peretilor

Versatilitatea, stabilitatea si proprietatile optice inedite fac plasa din inox materialul ideal pentru proiectarea peretilor interiori.

Mai mult, in proiecte cu cerinte tehnice sporite privind acustica, acest material actioneaza ca o placare semi-transparenta de inalta calitate, in functie de dispunerea impletiturii fiind posibila obtinerea efectului acustic dorit.

 

 

 

 

Fatada media – IMAGIC WEAVE®

Este disponibila si gama IMAGIC WEAVE® ,sistem de fatada transparenta realizata din mesh-uri din inox si sistem de iluminat LED de ultima generatie. Pentru ca fatadele sunt tot mai adesea folosite ca platforme de comunicare, Haver&Boecker propune un sistem media complet ce permite redarea oricarei imagini si animatii pe fatada cladirilor.

 

 

 

 

 

Parasolare

O solutie moderna si cu un design inedit ce filtreaza razele de lumina si asigura un climat interior confortabil. Aceasta solutie este tot mai des utilizata pentru cladirile de birouri dar si pentru parcari supraterane, asigurand in cazul acestora din urma un grad sporit de rezistenta si siguranta. Fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate, aceste plase se disting printr-o rezistenta mare, sunt rigide si durabile, oferind protectie suplimentara in cazul vatamarii corporale. Plasele dispuse pe intreaga inaltime a cladirii cu ajutorul sistemelor de tensionare, actioneaza ca un scut de protectie la cadere.

 

 

 

Acestea sunt cateva dintre aplicatiile plaselor din inox. In completare, acest material se dovedeste o solutie eficienta si o investitie de luat luat in seama, avand o durata de viata ridicata.

Se disting si cerintele minimie de mentenanta si instalarea facila: mai intai de toate, panourile vin gata de instalare cu indicatiile corespunzatoare necesare montajului, la livrare fiind incluse piesele necesare montajului. Odata instalate, mesh-urile necesita minimul de intretinere.

Materialul compozit din care sunt fabricate plasele din otel inoxidabil este in proportie de 60% reciclabil.

Materialul este disponibil intr-o varietate de modele si la cerere se poate livra vopsit in culoarea dorita.