ALUCOBOND® Terra combina suprafata tipic cristalina si catifelata a pietrei cu proprietatile panourilor compozite din aluminiu ALUCOBOND®. Spre deosebire de piatra naturala, panourile compozite ALUCOBOND® sunt subtiri si usoare, oferind in acelasi timp un grad sporit de rezistenta la incovoiere si tractiune. Pot fi fabricate cu acuratete, procesate, transportate si montate panouri de mari dimensiuni, ce pot fi redate si in forme tridimensionale prin tehnici de pliere si roluire.

ALUCOBOND® Terra este o gama rezistenta la intemperii pe durate indelungate de timp, constituind o solutie ideala si estetica pentru fatadele ventilate si alte placari exterioare.

Fata de alte panouri ACM, placile ALUCOBOND® se disting printr-o PLANEITATE EXCELENTA ce rezista in timp. CONSISTENTA CULORII este si ea un factor important in alegerea materialului exterior, constructia pastrandu-si design-ul si impactul pe o perioada indelungata.

In productia miezului panourilor ALUCOBOND, este folosita doar MATERIE PRIMA CU PURITATE 100% ,fapt ce confera materialului o calitate desosebita si pastrarea proprietatilor pe perioade indelungate, dar si o GREUTATE REDUSA.

Aliajul folosit la panourile compozite – 5005A (AlMg1)- este net superior in termeni de REZISTENTA LA COROZIUNE si INDOIRE, avand in compozitie, printre altele, si: zinc (0.25), siliciu (0.3) , mangan (0.20), crom (0.10).

Cu un design al suprafetelor inspirat din elementele naturale, gama ALUCOBOND® Terra este disponibila in tonuri reci – Arctic Frost, Slate, Lava Nera – si tonuri din gama Antique – Bronze, Terracotta, Pyrite.

Mai multe detalii privind noua gama ALUCOBOND®,disponibile la Reprezentantii Geplast ARHITECTURALE.