Ce aduce nou ALUCOBOND® NATURAL?

Suprafetele ALUCOBOND® naturAL amplifica frumusetea naturala si proprietatile aluminiului si aduc un plus de valoare proiectelor de placari exterioare. Cu o estetica deosebita si inovatoare, colectia ALUCOBOND® naturAL este solutia care face diferenta in arhitectura de interior si exterior.

Alaturi de finisajele deosebite, gama naturAL pastreaza proprietatile specifice marcii ALUCOBOND: formabilitate si planeitate superioare, stabilitate si rezistenta la intemperii. Mai mult de atat, suprafetele sunt usor de curatat si de intretinut, in comparatie cu panourile metalice solide, netratate pentru rezistenta la exterior.

ALUCOBOND® naturAL PURE
BRUSHED / LINE / REFLECT / PURE (de la stanga la dreapta)

Finisajele naturAL PURE, au suprafata mata, netexturata si reflecta discret lumina, creand un efect spectaculos atunci cand materialul este privit de aproape. Isi pastreaza totodata aspectul si reflexia specifice aluminiului, atunci cand este privita de la distanta.

ALUCOBOND® naturAL FINESSE
HAVANNA MG / ZINC / COPPER / MANHATTAN (de la stanga la dreapta)

Colectia naturAL FINESSE reda un aspect metalic discret si, alaturi de finisajele naturAL PURE, reprezinta cea mai noua solutie in materie de placare exterioara. Noile finisaje dau tonul in realizarea viziunilor noastre arhitecturale moderne.

Material folosit: ALUCOBOND® naturAL BRUSHED
Material folosit: ALUCOBOND® naturAL COPPER
Material folosit: ALUCOBOND® naturAL REFLECT