Adesea utilizat ca solutie arhitecturala pentru decorarea acoperisurilor si fatadelor ventilate, CUPRUL este un metal estetic, durabil, modern si cu o lunga rezistenta in timp.

In procesul de productiei, tabla preoxidata din cupru Aurubis este supusa unor tratamente de suprafata care ii ofera materialului pastrarea tonurilor de patina, in forma sa initiala, pentru mult timp.

Tabla patinata din cupru Aurubis si benefiicile sale arhitecturale

Utilizat atat la exterior, cat si la interior, in aplicatii de tip fatade, placari, invelitori, acoperisuri sau in designul interior, cuprul are proprietati unice care il transforma intr-un material de o inalta performanta, cu o larga varietate de intrebuintari si o lunga durata de viata.

Prin protectia impotriva coroziunii in orice tip de conditii atmosferice, datorita patinei, panourile de fatada si acoperisurile din arama nu impun investitii sau activitati de mentenanta dificile in timp.

Astfel, aplicatiile exterioare din tabla patinata din cupru de la Aurubis sunt considerate in arhitectura moderna materiale de constructii eficiente si utilizabile in acoperirea suprafetelor ample cu scopul de a innobila forma cladirilor.

Tabla patinata din cupru Aurubis – avantaje si particularitati

• Durabila
• Rezistenta la coroziune
• Usor de intretinut
• Utilizata in modele plane, curbe si in diverse unghiuri sau inclinatii
• Eficienta in privinta costurilor de intretinere
• Usor de folosit si in combinatie cu alte tipuri de materiale
• Disponibila in diverse grosimi: 0.5 – 4.0 mm, in functie de model
• Nivel de reactie la foc: B-s1, d0 – panouri FR si C-s1, d0 – panouri standard
• Non toxica, cu proprietati antimicrobiene.

Gama Aurubis de tabla patinata din cupru – solutii moderne pentru structuri arhitecturale

Foile de tabla prepatinata din cupru, marca Aurubis, au proprietati unice care le transforma in materiale de constructii de o inalta performanta.

Gama de tabla din cupru de la Aurubis este disponibila in varii culori si texturi aplicabile in sisteme arhitecturale diverse. Foile de tabla preoxidata de cupru sunt folosite pentru fatade, acoperisuri, sisteme pluviale si sisteme de acoperis integrat prevazute cu colectoare pentru panouri solare.

Gama variata de culori si finisaje decorative, diversitatea latimilor si unghiurilor de taiere, fac sistemele de fatada Aurubis un element arhitectural functional si practic in crearea unor cladiri ingenioase si unice.

Posibilitatile de instalare si montaj sunt variate, tabla din cupru Aurubis este disponibila sub forma de placi, casete sau alte sisteme pre-fabricate.