Editia 2017 a BAU a inceput azi in München, Germania, la eveniment fiind prezenti 2,120 de producatori de solutii si sisteme de varf pentru arhitectura. Expozitia din acest an aduce in acelasi loc expozanti din 45 de tari, evenimentul desfasurandu-se pe o suprafata de 183.000 mp.

BAU, cel mai important targ destinat materialelor si sistemelor pentru arhitectura, are loc in Germania intre 16 si 21 ianuarie la centrul expozitional Messe München. In jur de 2000 de expozanti din peste 40 de tari sunt prezenti, organizatorii asteptand in cele 5 zile de expozitie prezenta a peste 250.000 de vizitatori din toata lumea.

Pe o suprafata de cca. 185.000 mp vor fi prezentate materiale si sisteme arhitecturale pentru constructii comerciale si rezidentiale, solutii pentru decoruri si placari interioare, destinate proiectelor de renovare si modernizare cat si constructiilor noi. La fiecare doi ani, acest eveniment aduce in acelasi loc lideri de piata din domeniul constructiilor, producatori internationali de sisteme si materiale pentru fatade ventilate si placari exterioare, pavimente si pardoseli de interior, solutii pentru decoratiuni interioare.
BAU se remarca in acelasi timp ca cel mai mare eveniment destinat arhitecturii, aducand alaturi peste 60.000 de arhitecti si experti in design.


PARTENERI GEPLAST LA BAU Messe München 2017

 

  • 3A Composites – ALUCOBOND

Producatorul german de placi compozite din aluminiu ALUCOBOND, prezente in Romania in exclusivitate prin GEPLAST, 3A Composites lanseaza gama ALUCOBOND® Façade Design, care propune o modalitate inedita de design a fatadelor. Trei variante ale aceluiasi material modelate si/sau imprimate cu un design individual pot fi combinate intr-o forma inedita caresa se adapteze perfectcerintelor cladirii si imprejurimilor.

Foto: Messe München

Vizitati standul ALUCOBOND din Hala B1, stand 119.

 

  • HAVER & BOECKER

 

In cadrul evenimentului, partenerii Geplast Haver & Boecker vor prezenta noi modele de mesh-uri din inox concepute pentru folosirea in sistem de fatada ventilata dar si solutii specializate pentru tavan si pereti. Nu trebuie ratate la standul Haver & Boecker nici noile solutii de fatada destinate protectiei solare si sistemul media transparent pentru fatada IMAGIC WEAVE®.

Vizitati standul Haver & Boecker amplasat in Hala B2, stand 119.

 

  • RIEDER – fibreC & öko skin

 

Si producatorii germani de panouri din beton aparent pentru arhitectura vor fi prezenti la BAU cu o gama bogata de culori si finisaje a panourilor pentru fatade ventilate si placari exterioare, cat si cu gamele destinate placarilor si decorurilor interioare.

Vizitati Rieder saptamana aceasta la standul 109, Hala A2.