Proiectul si materialul folosit

In inima Bucurestiului se ascunde acest penthouse cochet, intim si foarte modern.

Placile ceramice de mari dimensiuni de la Inalco, folosite pentru placarea interioara si pavimente, au realizat, in acest caz, transformarea din apartament in caminul ideal.

Bucataria ofera o deschidere larga catre living, urmand cele mai noi tendinte in designul interior. Paleta de culori folosita aici este una neutra, mobila constituind pata de lumina si punctul de interes din incapere. In aceasta zona, s-au folosit doua colectii de placi ceramice de mari dimensiuni, marca Inalco. Este vorba de Masai, in culori specifice pietrei, si de Touche, ce se caracterizeaza prin fundalul de un alb pur si prin vinisoarele de un gri elegant.

In living remarcam peretele gri ce apartine colectiei Iseo Gris si piesele de mobilier in culori albastru si mustar ce creeaza un contrast indraznet si dau un aspect tineresc locuintei.

Daca ne continuam drumul, ajungem in salile de baie. Aici, descoperim un joc interesant de nuante neutre si culori frapante. Pavimentele par sculptate din piatra, meritele apartinand in totalitate designului inedit al colectiei Foster in timp ce peretii se disting prin explozia de lumina si culoare caracteristica colectiei Fusion. Mobilierul de baie si cada sunt albe, evidentiind si mai mult frumusetea oferita de placile ceramice de mari dimensiuni ce acofera peretii si pavimentele.

Sursa: Inalcotrends