Materialul din proiect

Panourile din aluminiu compozit folosite la detaliile acestei cladiri fac parte din gama Vintage de la ALUCOBOND®. Gama cuprinde patru tipuri de finisaje ce redau naturaletea metalului si a cimentului, in proiectul de fata fiind aleasa culoarea Coracero B mat (D0055) inspirata dupa patina tablei de otel ruginite. Imperfectiunile si modelul neuniform al acestui finisaj sunt aspectele ce deschid o gama larga de  noi posibilitati de design in arhitectura moderna.

Din punct de vedere practic, finisajul fiind redat pe panourile din aluminiu compozit ALUCOBOND, permite prelucrarea si montajul cu usurinta si previne deteriorarea culorii panourilor in timp, in cazul acestor panouri neexistand posibilitatea aparitiei urmelor de rugina ce pot surveni dupa ploaie in cazul tablei de otel.

Casetele special concepute pentru acest proiect, sunt realizate din placi compozite din aluminiu non-combustibil, marca ALUCOBOND® A2 , gama Vintage, culoarea Coracero B mat (D0055). Mai multe detalii si gama completa de finisaje AICI.