CORIAN® Exterior Cladding

Fatade moderne cu panourile solide Corian® Exterior Cladding. Special concepute pentru utilizarea la exterior, aceste materiale compozite se disting prin durabilitatea si rezistenta pietrei, combinate cu usurinta de prelucrare a plasticelor. Placile sunt dure, omogene, neporoase si rezista la o gama variata de factori chimici. Acestor proprietati, li se adauga rezistenta buna la impact si flexibilitatea design-ului. Panourile se pot termoforma, ruta si grava cu usurinta, permitand redarea unor concepte vizuale inedite.

Pentru a profita de tot ce poate oferi acest material intr-o lume in continua evolutie, lansam catre arhitecti provocarea de a transforma acest material intr-o creatie functionala si cu personalitate puternica.

Gama de panouri Corian Exterior Cladding constituie o solutie performanta pentru placarile exterioare intr-o varietate de constructii comerciale – de la hoteluri si restaurante, cladiri educationale, cladiri medicale, pana la spatii de birouri si cladiri rezidentiale.

Compozitia materialului

Panouri solide cu suprafata uniforma si neporoasa, fabricate din 1/3 rasini acrilice (PMMA) si 2/3 minerale naturale. Special concepute pentru:

  • rezistenta mare la impact
  • rezistenta la umiditate
  • rezistenta la mediu salin si dioxid de sulf
  • rezistenta la bacterii si ciuperci
  • rezistenta la inghet-dezghet

Finisaje

Din motive tehnice, nuantele expuse mai sus pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast inainte de orice comanda.

Proprietati

Fatada ventilata

Permeabilitate, protectie la umiditate, izolare termica, protectie solara si acustica. Prinderea ascunsa mecanica sau cu adezivi, sporeste aspectul finit inedit al panourilor.

Termoformare

De ce sa te limitezi la colturi cand poti reda forme curbe? Panourile CORIAN Exteriors Cladding au un comportament excelent la termoformare, permitand cu usurinta obtinerea unor multitudini de forme.

Fatada iluminata

Puteti recurge la iluminatul fatadei din spate, nivelul de translucenta dorit putand fi obtinut si prin frezarea placilor pe fata ascunsa, sau prin decuparea lor. In functie de culoarea aleasa, panourile au un grad diferit de transmisie a luminii.

Inovatie in arhitectura

Panourile se pot grava, perfora sau termoforma pentru obtinerea design-ului dorit sau pentru obtinerea unor efecte luminoase inedite. Detalii privind posibilitatile de prelucrare gasiti la reprezentantii Geplast.

Montajul se realizeaza in sistem fatada ventilata.

  • fatada ventilata
  • iluminatoare
  • sageacuri
  • aticuri
  • decoruri exterioare

Solutii dedicate cerintelor fiecarui proiect