TABLA ALUMINIU ANODIZATA, PREPATINATA

Produse din aluminiu, special concepute pentru aplicatii arhitecturale: fatade, invelitori si acoperisuri, placari si plafoane interioare, elemente de design, elemente constructive interioare si exterioare etc.. Aluminiul se distinge in aplicatiile arhitecturale ca o solutie de calitate ridicata, eficienta dpdv. al costurilor, cu rezistenta sporita, prietenoasa cu mediul inconjurator si extrem de versatila.

Gama de tabla solida din aluminiu propusa de Novelis pentru arhitectura, consta intr-o diversitate de solutii din aluminiu prevopsit si anodizat, destinat fatadelor si acoperisurilor din aluminiu. Sunt disponibile produse de calitate superioara, sub forma de placi si role din aluminiu, cu finisaje si tratamente dintre cele mai diverse care sa raspunda cerintelor oricarui proiect arhitectural.

Versatil

Tehnicile moderne de vopsire si tratare a aluminiului folosite de Novelis, au drept rezultat o gama variata de culori si efecte coloristice lucioase remarcabile. Materiale cu rezistenta ridicata si usor de prelucrat, varietatea de produse din tabla din aluminiu se folosesc cu usurinta in proiecte arhitecturale de anvergura.

Rezistente la foc

Produsele din aluminiu destinate contructiilor, marca Novelis, sunt rezistente la foc. Unele produse sunt incadrate chiar A1 conform testelor la foc, realizate conform EN 13501, DIN 4102 si 96/603/EC.

Sustenabile

Aluminiul prevopsit Novelis este prietenos cu mediul. Vopselurile si pigmentii folositi nu contin substante periculoase iar aliajul din aluminiu utilizat in productie nu are metale grele in continut.

2 si 3 mm

*alte dimensiuni disponibile la cerere

UTILIZARE: exterior si interior

APLICATII: fatade, acoperisuri si invelitori, parasolar, design interior

FR (rezistente la foc) si clasa A1 de reactie la foc