Servicii de calitate pe toata durata derularii proiectelor

Ne-am orientat in permanenta asupra calitatii si solutiilor sustenabile si am ales pentru portofoliul nostru materiale de calitate superioara, fabricate de pionieri in domeniul materialelor de constructii. Pentru a facilita timpii de executie si instalare a materialelor, in aplicatii de placari exterioare si interioare, completam gama de solutii cu servicii de debitare si frezare, casetare, vopsire, transport.

#CONSULTANTA #DEBITARE #FREZARE #CASETARE #TRANSPORT

GEPLAST-Arhitecturale-CONSULTANTA-SERVICII-640

CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA

Geplast aplica un management al vanzarii de tip consultativ si furnizeaza materiale cu caracter tehnic unic pentru aplicatii speciale (aliaje specifice, dimensiuni si forme speciale, etc).

DEBITARE si FREZARE

Pentru orice proiect, beneficiati de operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor, alaturi de servicii de debitare si frezare.

TRANSPORT

Detinem un parc auto modern ce deserveste reteaua nationala si regionala de distributie formata din 12 puncte de distributie: Constanta, Ilfov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova, Galati, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau.

#CONSULTANTA
#CONSULTANTA
#DEBITARE&FREZARE
#DEBITARE&FREZARE
#PRELUCRARE.CASETE
#PRELUCRARE.CASETE
998734
peste 1,000,000 mp de materiale livrate
2468
peste 2,400 de proiecte in Romania
14
peste 34 de tipuri de materiale
513
sute de culori si finisaje

Experienta, profesionalism si parteneriate de lunga durata

Experienta vasta si proiectele pentru care am oferit solutii performante, ne pozitioneaza ca principal furnizor de materiale pentru arhitectura.

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate.