Proiectul

who cares?! design este un studio arhitectural si creativ, format din patru membri a caror activitate se deruleaza in Viena, Austria. Drept rezultat al provocarilor de design preluate de-a lungul anilor si a regandirii obiectelor standard de mobilier si a elementelor conventionale de design, echipa creativa a dat nastere obiectului de mobilier “ice bed”, realizat din placi minerale compozite CORIAN Solid Surface. Privind cu atentie detaliile lucrarii, denumirea “patul de gheata” pare una potrivita.

Patul acapareaza centrul incaperii precum un iceberg, dand un aer de eleganta si modernism. Benzi LED sunt dispuse de-a lungul bazei structurii si pe toata lungimea marginilor, evidentiind conturul mobilierului.

Formei inedite a obiectului de mobilier compozit ii sunt adaugate spatii interioare si exterioare de depozitare, inclusiv un set de sertare dispuse sub pat.

Intreaga structura a fost creata cu panouri minerale compozite Dupont™ Corian® Solid Surface ce permit redarea conceptului intr-o maniera inedita.

Detalii material: CORIAN® Solid Surface

 

Surse: Designboom.com & Who Cares?! Design