Joc de lumini si umbre pe suprafata fatadei

Pentru un plus de autenticitate, aveti la dispozitie si panourile din fibrociment cu suprafata reliefata, Cembrit Patina Inline. Panourile sunt colorate in masa, au o grosime de 9,5mm (8mm in taietura) si sunt incadrate la clasa de rezistenta la foc A2,s1-d0.

Plusul adus de panourile cu suprafata 3D consta in jocul de lumini si umbre de pe suprafata placata. Mai mult, odata cu trecerea timpului, patina naturala ce se formeaza pe suprafata placilor, va potenta caracterul natural al fibrocimentului si va accentua culoarea obtinuta din pigmenti naturali.

Variantele de placi cu suprafata reliefata, Cembrit Patina Inline, vin in completarea panourilor din fibrociment pentru fatada Cembrit – panouri colorate in masa / cu suprafata vopsita in culoarea materialului.


Cembrit Patina Rough

Panouri din fibrociment cu suprafata texturata, decor obtinut in urma sablarii. Panourile sunt colorate in masa si au un aspect autentic, de roca erodata natural.

Variatiile discrete de culoare si textura aduc un plus de autenticitate materialului. Pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase, placile pot fi folosite alaturi de panourile standard din fibrociment, alegandu-se si nuante complementare.

Un exemplu in acest sens, il constituie proiectul de mai jos, unde stereotomia fatadei si culorile alese, fac din viitorul imobil de locuinte, o cladire spectaculoasa.

Cladire rezidentiala, Constanta (Foto: Geplast)
Materiale fatada: panouri fibrociment CEMBRIT | Prindere: mecanica

Panourile gama Cembrit Patina Rough au suprafata tratata cu un strat de protectie impotriva umezelii si a murdariei.

Particularitatile materialului:

• Suprafata fina texturata, cu rezistenta ridicata la umezeala si murdarie
• Suprafata cu aspect natural de roca erodata
• Multiple posibilitati de design, in combinatie cu nuante Cembrit Patina

Detalii suplimentare, gasiti in fisa tehnica a produsului.