Sisteme LED de iluminat fatade – Philips Color Kinetics

Sistem integrat de proiectoare arhitecturale LED si sisteme de monitorizare si control de ultima generatie. Solutiile Color Kinetics de la Philips sunt sisteme de iluminat LED profesionale ce permit redarea unui spectru nelimitat de fasciculi luminosi dar si controlul intensitatii luminoase si a consumului de energie electrica. Gama Philips Color Kinetics se distinge prin eficienta energetica si posibilitatea de personalizare a sistemului de iluminat, punand la dispozitie totodata peste 1400 de configuratii standard pentru iluminatul fatadelor.

Prin controlerele dedicate de control de la distanta a sistemului LED – controlere DMX si Ethernet – se pot urmari in permanenta consumul de energie si intervalele orare de iluminat. Aceste sisteme de monitorizare si control se pot integra perfect cu alte sisteme de automatizare a cladirilor.

Philips Color Kinetics a fost instalata cu succes in peste 34.000 de locatii din peste 100 de tari din intreaga lume, printre care si Romania, unde distingem proiecte de iluminat precum Palatul Cultural din Iasi, centrul istoric din Craiova sau cetatea Deva. 

Avantaje sistem

Sistemul Philips Color Kinetics: corpuri de iluminat + sistem de control + servicii

  • consum redus de energie datorita tehnologiei LED
  • iluminatul de inalta eficienta energetica
  • sistem de control si monitorizare de la distanta
  • posibilitatea reglarii nivelurilor si a intervalelor orare de iluminat
  • posibilitatea de personalizare in functie de spatiu
  • gama variata de proiectoare arhitecturale pentru iluminat: exterior cu proiectoare, pentru suprafete verticale si iluminat cu distributie directa

Sistem versatil

VAP2016
GEPLAST  – Philips Certified Value Added Partner