CORIAN® Exteriors

Fatade moderne cu panourile solide Corian® Exteriors. Special concepute pentru utilizarea la exterior, aceste materiale compozite se disting prin durabilitatea si rezistenta pietrei, combinate cu usurinta de prelucrare a plasticelor. Placile sunt dure, omogene, neporoase si rezista la o gama variata de factori chimici. Acestor proprietati, li se adauga rezistenta buna la impact si flexibilitatea design-ului. Panourile se pot termoforma, ruta si grava cu usurinta, permitand redarea unor concepte vizuale inedite.

Pentru a profita de tot ce poate oferi acest material intr-o lume in continua evolutie, lansam catre arhitecti provocarea de a transforma acest material intr-o creatie functionala si cu personalitate puternica.

Fadata ventilata

Permeabilitate, protectie la umiditate, izolare termica, protectie solara si acustica. Prinderea ascunsa mecanica sau cu adezivi, sporeste aspectul finit inedit al panourilor.

Termoformare

De ce sa te limitezi la colturi cand poti reda forme curbe? Panourile CORIAN Exteriors au un comportament excelent la termoformare, permitand cu usurinta obtinerea unor multitudini de forme.

Exterior iluminat

Culori

Culorile si decorurile redate in format electronic, pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast, inainte de orice comanda.

PROIECTE

12 si 19 mm

INSTALARE: in sistem fatada ventilata, cu prinderi ascunse (mecanic si cu adeziv)

UTILIZARE: exterior: fatada, panouri decorative, sisteme de umbrire, sageacuri,

B-s1, d0 – panouri FR
C-s1, d0 – panouri standard

CONTACT:

Tel: +40 21.312.33.25

Email: corian@geplast.ro

Luati legatura cu reprezentantii Geplast de la cea mai apropiata sucursala locala

Solicita oferta

APLICATIE:

Doresc sa ma abonez la newsletter

Geplast va utiliza datele inscrise mai sus in conformitate cu Politica de confidentialitate .