Placi inguste, subtiri din beton aparent Öko Skin

Placi inguste si subtiri fabricate din beton aparent ranforsat cu fibra de sticla, aceasta este gama Oko Skin fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de catre producatorul austriac Rieder. Placile au doar 13 mm grosime, sunt disponibile in 3 variante de texturi si 12 culori care redau naturaletea betonului. Desi subtiri, placile sunt robuste si rezistente. Sunt usor de montat, atat pe suprafete exterioare mari cat si pe suprafete reduse precum terase, magazii, garduri, garaje etc..

Produsele sunt fabricate din materii prime pure si sunt colorate in masa cu coloranti naturali ce asigura rezistenta culorii in timp. Placile din beton aparent au o durata indelungata de viata datorita rezistentei sporite la factorii externi. Nu necesita tratament special pe durata de viata si sunt usor de curatat.

Materialul este disponibile in 3 formate standard de placi, la grosimea de 13 mm iar finisajele propun 3 texturi diferite pentru care sunt disponibile 12 culori ce redau naturaletea betonului si permit integrarea cu usurinta a acestui material in orice decor urban sau natural.

Proprietati

  • subtiri si usoare
  • usor de instalat
  • comportament excelent la foc
  • colorate in masa
  • durabile

Culori si texturi

3 texturi disponibile:

  • Matt: suprafata neteda
  • Ferro Light: suprafata texturata, sablata la presiuni scazute
  • Ferro: suprafata texturata, sablata la presiuni ridicate

Din motive tehnice, nuantele expuse mai sus pot prezenta diferente. Solicitati mostre fizice reprezentantilor Geplast inainte de orice comanda.

Formate standard

Panourile sunt colorate in masa cu pigmenti naturali. Vopseaua se mixeaza inainte de procesul de fabricare a produsului finit si se adauga in amestecul de materie prima. Acesta este un alt aspect pentru care culoarea panourilor rezista in timp.

Selectia de 14 culori ofera o gama variata de posibilitati de design, iar jocul de culori din cadrul aceleasi nuante potenteaza naturaletea materialului. Pentru fiecare culoare sunt disponibile 3 texturi: ferro, ferro light si matt. Se recomanda folosirea de placi din nuante si cu texturi diferite pentru obtinerea unui aspect finit autentic.

  • ISO 9001 si ISO 14001
  • clasa de reactie la foc A1 cf. DIN 4102, respectiv A2-s1,d0  in sistem fatada ventilata

placile öko skin pot fi fixate mecanic pe substructuri din lemn sau prinse cu nituri sau adezivi pe substructuri din aluminiu. Producatorul propune si o varianta de console din aluminiu pentru fixarea rapida si economica a placilor.

Prindere ascunsa

Inspira-te